Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Kορωνοϊός – Εμβόλιο: Στους 100 πλουσιότερους Γερμανούς, οι ιδιοκτήτες της Biontech
[Η Ναυτεμπορική]: Kορωνοϊός – Εμβόλιο: Στους 100 πλουσιότερους Γερμανούς, οι ιδιοκτήτες της Biontech

[Η Ναυτεμπορική]: Kορωνοϊός – Εμβόλιο: Στους 100 πλουσιότερους Γερμανούς, οι ιδιοκτήτες της Biontech

Η τιμή της μετοχής της έχει ήδη τριπλασιαστεί από τον Μάρτιο. Η κεφαλαιοποίηση της νεαρής εταιρείας έχει ξεπεράσει το όριο των 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η Biontech αξίζει πλέον τρεις έως τέσσερις φορές περισσότερο από τη Lufthansa ή την Commerzbank. Η ανακοίνωση για την ανάπτυξη αποτελεσματικού εμβολίου κατά του κορωνοϊού, δίνει ακόμη περισσότερες προοπτικές πλουτισμού για τους δύο ιδιοκτήτες και ιδρυτές της εταιρείας,Ουγκούρ Σαχίν και Οζλεμ Τουρεσί.

Ήδη από τον Σεπτέμβριο, ο Ουγκούρ Σαχίν, συνιδρυτής και επικεφαλής της εταιρείας Biontech, ο οποίος είναι ήδη ένας από τους 100 πλουσιότερους ανθρώπους στη Γερμανία, έτρεφε μεγάλες ελπίδες για την ανάπτυξη ενός πολύ αποτελεσματικού εμβολίου κατά του κορωνοϊού. Χθες η εταιρεία του ανακοίνωσε ότι το εμβόλιο προσφέρει 90% προστασία έναντι του ιού.

Εάν το εμβόλιο επικρατήσει, αυτό θα ήταν επίσης ένα καλό νέο και για πολλές χιλιάδες μετόχους της Biontech. Η τιμή της μετοχής της έχει ήδη τριπλασιαστεί από τον Μάρτιο. Η κεφαλαιοποίηση της νεαρής εταιρείας έχει ξεπεράσει το όριο των 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων κι έτσι η Biontech αξίζει πλέον τρεις έως τέσσερις φορές περισσότερο από τη Lufthansa ή την Commerzbank.

Πετυχημένοι ερευνητές και δισεκατομμυριούχοι

Οι Ουγκούρ Σαχίν Οζλεμ Τουρεσί , αφού και οι δύο δεν είναι μόνο εξαιρετικά επιτυχημένοι ερευνητές στην ιατρική, αλλά είναι πλέον επίσης και δισεκατομμυριούχοι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!