Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Κορωνοϊός: Απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 18:00 σε Αττική-Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική
[Η Ναυτεμπορική]: Κορωνοϊός: Απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 18:00 σε Αττική-Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική

[Η Ναυτεμπορική]: Κορωνοϊός: Απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 18:00 σε Αττική-Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική

Στις κόκκινες περιοχές εντάσσεται από αύριο η περιφερειακή ενότητα της Θεσσαλονίκης, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς. Η κυβέρνηση προχώρησε στη λήψη αυστηρότερων μέτρων για τις περιοχές αυτές εξαιτίας της επιβαρυμένης επιδημιολογικής εικόνας που παρουσιάζουν και της διασποράς των κορυσμάτων του νέου κορωνοϊού.

Έτσι, για τις περιφερειακές Ενότητες Αττικής, Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής από αύριο 6 Φεβρουαρίου ισχύουν τα παρακάτω μέτρα:

- Κάθε Σάββατο και Κυριακή η μετακίνηση γίνεται μόνο με SMS και για τους 6 λόγους που συνοδεύουν τη χρήση του και μόνο μέχρι τις 6 το απόγευμα. Η απαγόρευση της κυκλοφορίας για το Σάββατο και την Κυριακή ξεκινά στις 6 το απόγευμα και ισχύει μέχρι τις 5 το πρωί.

Αναστολή της δια ζώσης λειτουργίας των Λυκείων και λειτουργία των υπόλοιπων σχολικών βαθμίδων και των βρεφονηπιακών σταθμών με φυσική παρουσία.

- Λειτουργία του λιανεμπορίου και των δραστηριοτήτων που μέχρι σήμερα είχαν ανοίξει μόνο με τη μέθοδο του click away. Κομμωτήρια, κουρεία, κέντρα αισθητικής καθώς και οι υπηρεσίες διαιτολογίας και διαιτολογικών μονάδων, οι υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής και φροντίδας σώματος, αλλά και τα ΚΤΕΟ. Τόσο το λιανεμπόριο όσο και αυτά τα καταστήματα και υπηρεσίες, διευκρινίζεται ότι θα λειτουργούν από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και μόνο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!