Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Κορωνοϊός- Αγγλία: Δωρεάν rapid tests σε όλους τους πολίτες 2 φορές την εβδομάδα
[Η Ναυτεμπορική]: Κορωνοϊός- Αγγλία: Δωρεάν rapid tests σε όλους τους πολίτες 2 φορές την εβδομάδα

[Η Ναυτεμπορική]: Κορωνοϊός- Αγγλία: Δωρεάν rapid tests σε όλους τους πολίτες 2 φορές την εβδομάδα

Όλοι οι πολίτες της Αγγλίας, θα έχουν πρόσβαση σε δύο self tets για την ανίχνευση του κορωνοϊού από την επόμενη εβδομάδα, στο πλαίσιο της επέκτασης του κυβερνητικού προγράμματος δοκιμών.

Τα τεστ πλευρικής ροής, τα οποία μπορούν να παρέχουν αποτελέσματα σε περίπου 30 λεπτά, θα είναι διαθέσιμα δωρεάν σε χώρους όπως είναι τα φαρμακεία, αλλά και μέσω ταχυδρομείου.

Ο υπουργός Υγείας δήλωσε ότι θα βοηθήσει στην αποφυγή τυχόν εστίες υπερμετάδοσης, καθώς χαλαρώνει το lockdown. Ωστόσο, επικριτές του προγράμματος επισημαίνουν ότι υπάρχει κίνδυνος να παρατηρηθεί «σκανδαλώδης», όπως υποστηρίζουν, σπατάλη χρημάτων.

Η συγκεκριμένη ενέργεια θα πραγματοποιηθεί, την ώρα που ο Μπόρις Τζόνσον πρόκειται να συναντηθεί με το υπουργικό συμβούλιο για να υπογράψει το επόμενο στάδιο χαλάρωσης στην Αγγλία, το οποίο θα αφήσει μαγαζιά όπως οι πάμπ και τα εστιατόρια, να λειτουργήσουν σε εξωτερικούς χώρους από τις 12 Απριλίου.

Επίσης ο πρωθυπουργός αναμένεται να επιβεβαιώσει, σχέδιο βαθμολόγησης με φωτεινούς σηματοδότες, όταν επαναεκκινήσουν τα διεθνή ταξίδια αναψυχής, ενώ σχεδιάζει και την εξέταση και των διαβατηρίων εμβολιασμού, ως μέσο προστασίας, παρόλο που ήδη υπάρχουν ενστάσεις από δεκάδες βουλευτές της αντιπολίτευσης σε περίπτωση που προχωρήσει με αυτό το μέτρο.

Τα συγκεκριμένα τεστ, προσφέρονται ήδη σε μαθητές και στις οικογένειές τους, καθώς και σε εκείνους που πρέπει να παρευρίσκονται καθημερινά στο χώρο εργασίας τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!