Κυριακή, 16 Μαΐου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Κωνσταντόπουλος προς Παναγιωτόπουλο: Αδικίες σε βάρος των στρατιωτικών στο αεροδρόμιο Ακτίου
[Η Ναυτεμπορική]: Κωνσταντόπουλος προς Παναγιωτόπουλο: Αδικίες σε βάρος των στρατιωτικών στο αεροδρόμιο Ακτίου

[Η Ναυτεμπορική]: Κωνσταντόπουλος προς Παναγιωτόπουλο: Αδικίες σε βάρος των στρατιωτικών στο αεροδρόμιο Ακτίου

Επίκαιρη Ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής Δημήτρης Κωνσταντόπουλος προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Ν. Παναγιωτόπουλο για τη συνέχιση του εσφαλμένου, όπως υποστηρίζει, συστήματος μοριοδότησης που δημιουργεί αδικίες σε βάρος των στρατιωτικών που υπηρετούν στο αεροδρόμιο Ακτίου.

Αναλυτικά η Ερώτηση:

Κύριε Υπουργέ,

Με τις με αριθμό πρωτοκόλλου 4528/27-02-2020 και 1821/17-11-2020 ερωτήσεις μου, σας είχα θέσει το ζήτημα της αδικίας στη μοριοδότηση που υφίστανται στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν στο Α/Δ Ακτίου.

Απαντώντας στην τελευταία ανωτέρω ερώτηση, μας ενημερώσατε ότι το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ολοκλήρωσε τις προτάσεις του που αφορούν στην τροποποίηση της ισχύουσας Υπουργικής Απόφασης, υπό στοιχεία, Φ.411/1/294483/Σ.797/06 Φεβ 18 (Β ́468), στις οποίες, μεταξύ άλλων, συμπεριλήφθηκε η μοριοδότηση της ΜΥ FΟΒ Ακτίου. Υπογραμμίσατε, δε, ότι το σύστημα μοριοδότησης βρισκόταν υπό επικαιροποίηση με σκοπό την ισότιμη και δίκαιη αντιμετώπιση όλων των στελεχών.

Σήμερα, ωστόσο, τέσσερις μήνες μετά, όχι μόνο δεν έχει μεσολαβήσει καμία ενημέρωση των υπηρετούντων στη Μονάδα Υποστήριξης FOBΑκτίου για την επικαιροποίηση του υφιστάμενου πλαισίου προς αποκατάσταση των αδικιών, αλλά ούτε- ακόμη- έχει ενσωματωθεί η νέα ονομασία της Μονάδας στους πίνακες της διαταγής μοριοδότησης. Αυτό συνεπάγεται ότι στελέχη της εν λόγω Μονάδας που μετατέθηκαν από το Α/Δ Ακτίου, λόγω μοριοδότησης, να αδικούνται από την Υπηρεσία, λαμβάνοντας λιγότερα μόρια από όσα κανονικά θα είχαν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!