Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Μ. Κόνσολας: Πολύ καλή η εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων στον τουρισμό
[Η Ναυτεμπορική]: Μ. Κόνσολας: Πολύ καλή η εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων στον τουρισμό

[Η Ναυτεμπορική]: Μ. Κόνσολας: Πολύ καλή η εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων στον τουρισμό

«Ο τουρισμός δεν θα μπορούσε να ανοίξει χωρίς τη στήριξη των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται σε αυτόν. Η εφαρμογή και η τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων έγινε από τους ανθρώπους του τουρισμού και οφείλουμε σε όλους αυτούς ένα μεγάλο ευχαριστώ», τόνισε ο υφυπουργός Τουρισμού, κ. Μάνος Κόνσολας, στην προγραμματισμένη επίσκεψη του στο Ηράκλειο και τη Χερσόνησο της Κρήτης, όπου συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη με τους προέδρους των Εργοδοτικών Τουριστικών Φορέων της Κρήτης.

Ο κ Κόνσολας, επεσήμανε ότι πρέπει να κρατήσουμε τρία θετικά στοιχεία από την φετινή προβληματική και δύσκολη τουριστική περίοδο που είναι η πολύ καλή επίδοση στην εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων, ο μικρός αριθμός κρουσμάτων στα ξενοδοχεία και η άψογη διαχείρισή τους και απόλυτη ικανοποίηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των επισκεπτών μας από την υγειονομική ασφάλεια.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο νομό Ηρακλείου, ο συναντήθηκαν με τον περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, τον δήμαρχο Ηρακλείου, κ. Βασίλη Λαμπρινό, τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ανατολικής Κρήτης, κ. Χαλκιαδάκη Νίκο και το διοικητικό Συμβούλιο, τον Πρύτανη του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου Κρήτης, κ. Νίκο Κατσαράκη και τον Δήμαρχο Χερσονήσου, κ. Γιάννη Σέγκο.

Στις συναντήσεις με τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού αναλύθηκαν οι επιπτώσεις της πανδημίας στον τουρισμό στην περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου, ενώ ο υφυπουργός Τουρισμού αναφέρθηκε στις προτάσεις του υπουργείου για την αξιοποίηση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης στην κατεύθυνση της δημιουργίας ενός νέου μοντέλου τουριστικής ανάπτυξης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!