Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Η Klipsch λανσάρει ασύρματα ακουστικά εμπνευσμένα από την McLaren
[Η Ναυτεμπορική]: Η Klipsch λανσάρει ασύρματα ακουστικά εμπνευσμένα από την McLaren

[Η Ναυτεμπορική]: Η Klipsch λανσάρει ασύρματα ακουστικά εμπνευσμένα από την McLaren

Η Klipsch είναι ο επίσημος συνεργάτης, σε ακουστικά και φορητά ηχεία της ομάδας McLaren της Formula 1. Οι δύο εταιρίες συνεργάστηκαν για να συνδυάσουν τόσο τον ήχο υψηλής πιστότητας όσο και την άνετη εφαρμογή τον ακουστικών.

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας αυτής απέφερε καταρχήν το σετ ακουστικών Klipsch T5 II True Wireless Sport McLaren edition earphones. Τα ακουστικά, που θα διατίθενται στην προτεινόμενη τιμή των 279 ευρώ, είναι σχεδιασμένα για να αποδίδουν τον καλύτερο στην κατηγορία τους ήχο, άνεση, τεχνολογικές καινοτομίες και ιδιαίτερα υλικά. Καθένα από τα μοντέλα αυτά τοποθετείται σε μία λειτουργική και καινοτόμα θήκη.

Το KlipschT5 II True Wireless Sport ακουστικό συμπεριλαμβάνει τα ίδια χαρακτηριστικά όπως το Klipsch x McLaren μοντέλο και είναι διαθέσιμο σε 2 χρώματα, λευκό και μαύρο. Αν και συμπεριλαμβάνει ασύρματη και ενσύρματη μέσω θύρας USB-C φόρτιση, δε συμπεριλαμβάνει την θήκη φόρτισης. Η τιμή του ανέρχεται στα 229 ευρώ.

Τέλος, το KlipschT5 II True Wireless ακουστικό είναι η δεύτερη γενιά του προκατόχου του Τ5. Η νέα έκδοση είναι περίπου 25% μικρότερη και προσφέρει μεγαλύτερη άνεση σε μακροχρόνια χρήση. Μία νέα κεραία ενίσχυσης σήματος προσφέρει υψηλής ποιότητας σύνδεση μέσω Bluetooth. Τα ακουστικά αυτά είναι πιστοποιημένα σε επίπεδο IP67 και συνοδεύονται από μία λεπτή μεταλλική θήκη φόρτισης η οποία σε συνδυασμό με τα ακουστικά σου δίνει 32 ώρες μπαταρίας (8 ώρες από τα ακουστικά).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!