Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: ΚΚΕ: Να λύσει τα προβλήματα εδώ και τώρα η κυβέρνηση για να ανοίξουν με ασφάλεια τα σχολεία
[Η Ναυτεμπορική]: ΚΚΕ: Να λύσει τα προβλήματα εδώ και τώρα η κυβέρνηση για να ανοίξουν με ασφάλεια τα σχολεία

[Η Ναυτεμπορική]: ΚΚΕ: Να λύσει τα προβλήματα εδώ και τώρα η κυβέρνηση για να ανοίξουν με ασφάλεια τα σχολεία

«Αυτό που όλες και όλοι – εκτός της κυβέρνησης – θέλουν, είναι να μην υπάρξει άλλη μια χαμένη σχολική χρονιά, τα παιδιά να μην “κολλούν” στις οθόνες και να μη μεγαλώνει το άδικο μορφωτικό και κοινωνικό χάσμα ανάμεσα στους μαθητές. Ωστόσο, αυτό που όλες και όλοι βλέπουν είναι ότι τα σχολεία ανοίγουν με πρωτόκολλα – λάστιχο, που δεν εξασφαλίζουν τις συνθήκες ώστε να προστατευτεί η υγεία μαθητών, εκπαιδευτικών και γονιών» δηλώνει το ΚΚΕ, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου.

Όπως σημειώνει, «αυτό που ο όλος ο εκπαιδευτικός κόσμος ζητάει – και η κυβέρνηση αρνείται – είναι να αραιώσουν οι σχολικές τάξεις, να καλυφτούν όλα τα κενά σε εκπαιδευτικούς τώρα, να στηριχτεί με κρατική ευθύνη το αναγκαίο επιστημονικό πρόγραμμα ενημέρωσης και εμβολιασμού.

Να σταματήσει να σφυρίζει αδιάφορα η κυβέρνηση και να λύσει τα προβλήματα εδώ και τώρα. Αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο!» τονίζει το ΚΚΕ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!