Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Κυβερνοασφάλεια και περιβαλλοντική διαχείριση στο τραπέζι των Γ.Γ. των Κοινοβουλίων της Ε.Ε.
[Η Ναυτεμπορική]: Κυβερνοασφάλεια και περιβαλλοντική διαχείριση στο τραπέζι των Γ.Γ. των Κοινοβουλίων της Ε.Ε.

[Η Ναυτεμπορική]: Κυβερνοασφάλεια και περιβαλλοντική διαχείριση στο τραπέζι των Γ.Γ. των Κοινοβουλίων της Ε.Ε.

FILE PHOTO: European Union flags fly outside the European Commission headquarters in Brussels, Belgium, February 19, 2020. Picture taken February 19, 2020 REUTERS/Yves Herman/File Photo

Στην άμεση ανταπόκριση της Βουλής των Ελλήνων στις προκλήσεις που έθεσε η πανδημία στην απρόσκοπτη λειτουργία της, αναφέρθηκε ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής κ. Γιώργος Μυλωνάκης, κατά τη συζήτηση που έλαβε χώρα σήμερα, μέσω τηλεδιάσκεψης, στο πλαίσιο της ετήσιας συνάντησης των Γενικών Γραμματέων των Κοινοβουλίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο κ. Μυλωνάκης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα ζητήματα ασφαλείας ηλεκτρονικών συστημάτων που έπρεπε να αντιμετωπίσει η Βουλή και στις λύσεις που προέκρινε στο κρίσιμο αυτό θέμα, καθώς πάνω από το 50% του προσωπικού της εργάζεται απομακρυσμένα, οι συνεδριάσεις και οι ψηφοφορίες διεξάγονται υβριδικά, ενώ οι διεθνείς σχέσεις των Κοινοβουλίων ασκούνται αποκλειστικά μέσω τηλεδιασκέψεων.

Άλλα θέματα που απασχόλησαν τους Γενικούς Γραμματείς ήταν η προσεχής Διάσκεψη των Προέδρων των Κοινοβουλίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που θα διοργανώσουν διαδικτυακά τον προσεχή Μάιο τα δύο σώματα του Γερμανικού Κοινοβουλίου, και οι δράσεις των Κοινοβουλίων στον τομέα της περιβαλλοντικής διαχείρισης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!