Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Κίρα Νάιτλι: «Κυριολεκτικά όλες οι γυναίκες που ξέρω έχουν παρενοχληθεί ή κακοποιηθεί σεξουαλικά»
[Η Ναυτεμπορική]: Κίρα Νάιτλι: «Κυριολεκτικά όλες οι γυναίκες που ξέρω έχουν παρενοχληθεί ή κακοποιηθεί σεξουαλικά»

[Η Ναυτεμπορική]: Κίρα Νάιτλι: «Κυριολεκτικά όλες οι γυναίκες που ξέρω έχουν παρενοχληθεί ή κακοποιηθεί σεξουαλικά»

Μιλώντας σε συνέντευξη της στο περιοδικό «Harper’s Bazaar» η Κίρα Νάιτλι μίλησε για το πώς η σεξουαλική παρενόχληση έχει πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις που «κυριολεκτικά» δεν γνωρίζει κάποια γυναίκα που να μην το έχει περάσει συμπεριλαμβανομένης και της ίδιας.

Η Βρετανίδα ηθοποιός είπε ότι, «”Όλοι” έχουν παρενοχληθεί με κάποιο τρόπο» και περιέγραψε την κατάσταση ως «καταθλιπτική».

Σε ερώτηση αν έχει δεχθεί παρενόχληση, η Κίρα είπε: «Ναι! Όλοι έχουν. Κυριολεκτικά, δεν ξέρω κάποιον που να μην έχει δεχθεί με όποιον τρόπο, είτε με συμπεριφορές σεξουαλικής φύσης ή χειρονομίες ή λεκτικό εκφοβισμό ή χειροδικία, οτιδήποτε και αν είναι, όλοι το έχουν δεχθεί.

«Αυτό ήταν μία αφορμή όταν οι γυναίκες, άρχισαν να απαριθμούν όλες τις ασφαλείς προφυλάξεις που παίρνουν όταν πηγαίνουν στο σπίτι και σκέφτηκα ότι κάνω και εγώ κάτι από αυτά ασυναίσθητα.»

Η ηθοποιός είχε πει στο πρόσφατο παρελθόν, πως θα αισθανόταν πολύ διαφορετικά για τις ερωτικές σκηνές αν συνεργαζόταν με γυναίκα σκηνοθέτη. «Αν γύριζα μια ταινία για τη διαδρομή της μητρότητας και της αποδοχής του σώματος, αισθάνομαι πως, λυπάμαι που το λέω, αλλά αυτό θα το έκανα μόνο με γυναίκα δημιουργό».

Στην τελευταία της συνέντευξη, η μητέρα δύο παιδιών, φέρεται να αποχώρησε από το δράμα της Apple TV+, The Essex Serpent, λόγω της πανδημίας και της φροντίδας των παιδιών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!