Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Κύπρος: Αντιδράσεις κομμάτων μετά από αναφορά πολιτικής πλατφόρμας σε «Κυβέρνηση στον Νότο»
[Η Ναυτεμπορική]: Κύπρος: Αντιδράσεις κομμάτων μετά από αναφορά πολιτικής πλατφόρμας σε «Κυβέρνηση στον Νότο»

[Η Ναυτεμπορική]: Κύπρος: Αντιδράσεις κομμάτων μετά από αναφορά πολιτικής πλατφόρμας σε «Κυβέρνηση στον Νότο»

Την αντίδραση πολιτικών κομμάτων προκάλεσε ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της πολιτικής πλατφόρμας ΩΣ ΔΑΜΕ στην Κύπρο, στην οποία χρησιμοποιήθηκε η φράση «Η Κυβέρνηση στον νότο».

Η σχετική ανάρτηση δημοσιεύτηκε πριν τρεις ημέρες και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η κυβέρνηση στον νότο εργαλειοποίησε άμεσα την πανδημία για να βάλει την Κύπρο σε πορεία οριστικής διχοτόμησης. Πριν καν καταγραφεί κρούσμα κορονοϊού στην Κύπρο, η πρώτη της κίνηση ήταν το κλείσιμο τεσσάρων οδοφραγμάτων.

Η άμεση αντίδραση του επαναπροσεγγιστικού κινήματος και η διάνοιξη του οδοφράγματος Λήδρας/Lokmaci στις 29 του περασμένου Φλεβάρη, αντιμετωπίστηκε με μια χυδαία εκστρατεία στοχοποίησης από τα κυρίαρχα ΜΜΕ. Η άφιξη του κορονοϊού μέσω αεροδρομίων σε νότο και βορρά έδωσε στους διχοτομιστές ένθεν και ένθεν της Πράσινης Γραμμής την ευκαιρία που έψαχναν για να κλείσουν οριστικά όλα τα οδοφράγματα και να σταματήσουν την καθημερινή συνύπαρξη των ανθρώπων της Κύπρου. ΩΣ ΔΑΜΕ με τες διχαστικές πολιτικές. Απαιτούμε άμεση διάνοιξη όλων των οδοφραγμάτων, αφαίρεση του φράκτη Νουρή στον Αστρομερίτη και επιστροφή σε συνομιλίες για λύση του Κυπριακού στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα!»

Σε ανακοίνωσή του το απόγευμα της Κυριακής (28/03) ο Δημοκρατικός Συναγερμός κάνει λόγο για επίθεση στη δημοκρατία και στην Κυπριακή Δημοκρατία: «Η επίθεση στη δημοκρατία και η επίθεση στην Κυπριακή Δημοκρατία μας πληγώνουν και «σκοτώνουν» δυστυχώς όσα με αίμα πέτυχαν οι ήρωες και οι πρόγονοι μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!