Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Κύπρος: Η αμυντική συνεργασία με τη Γαλλία στη συνάντηση Αναστασιάδη – Παρλί
[Η Ναυτεμπορική]: Κύπρος: Η αμυντική συνεργασία με τη Γαλλία στη συνάντηση Αναστασιάδη – Παρλί

[Η Ναυτεμπορική]: Κύπρος: Η αμυντική συνεργασία με τη Γαλλία στη συνάντηση Αναστασιάδη – Παρλί

Τους τρόπους ενδυνάμωσης της διμερούς συνεργασίας μεταξύ της Κύπρου και της Γαλλίας, ειδικότερα στον αμυντικό τομέα, συζήτησε ο Πρόεδρος της Κυρπιακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, με την υπουργό Άμυνας της Γαλλίας Φλοράνς Παρλί, κατά τη διάρκεια της σημερινής τους συνάντησης στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σε δηλώσεις του, ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου, Παναγιώτης Σεντώνας, χαρακτήρισε σημαντική τη συνάντηση του κ. Αναστασιάδη με την Γαλλίδα υπουργό, κατά τη διάρκεια της οποίας, όπως είπε, «πέραν της έκφρασης της θέσης αρχών της Γαλλίας, υπήρξε συζήτηση και για τους τρόπους μέσα από τους οποίους μπορεί να ενδυναμωθεί η διμερής συνεργασία των δύο χωρών, ειδικότερα στον αμυντικό τομέα».

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε την ικανοποίησή του για το επίπεδο συνεργασίας των δύο χωρών, αλλά και τις ευχαριστίες του για τη σταθερή στήριξη της Γαλλίας, τόσο στις προσπάθειες εξεύρεσης λύσης στο κυπριακό πρόβλημα όσο και για την αμυντική συνεργασία που ενισχύει την κρατική οντότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας», κατέληξε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!