Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Κοινή έκκληση Μητσοτάκη-Σακελλαροπούλου να πειστούν οι ανεμβολίαστοι
[Η Ναυτεμπορική]: Κοινή έκκληση Μητσοτάκη-Σακελλαροπούλου να πειστούν οι ανεμβολίαστοι

[Η Ναυτεμπορική]: Κοινή έκκληση Μητσοτάκη-Σακελλαροπούλου να πειστούν οι ανεμβολίαστοι

Τις χθεσινές πρόσθετες εξαγγελίες του για την πολιτική την οποία θα ακολουθήσει η κυβέρνηση από δω και στο εξής, τουλάχιστον μέχρι και τις γιορτές των Χριστουγέννων, παρουσίασε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός, στην τακτική μηνιαία συνάντησή τους, στο Προεδρικό Μέγαρο, επισημαίνοντας πως «είναι πολύ σημαντικό να εκπέμπεται ένας ενιαίος λόγος και ένα ενιαίο μήνυμα από πλευράς κυβέρνησης, καθώς οι πολίτες είναι δικαιολογημένα ανήσυχοι».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξήγησε πως το κεντρικό μήνυμα που μετέφερε και χθες «και το οποίο υπηρετούν και τα μέτρα που ανακοινώσαμε, είναι προφανώς ότι πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στους πολίτες μεγαλύτερης ηλικίας, διότι αυτοί κινδυνεύουν περισσότερο. Να πείσουμε αυτούς οι οποίοι ακόμη δεν έχουν πειστεί να κάνουν την πρώτη δόση, και να ενθαρρύνουμε, διότι εκεί εκ των πραγμάτων η προσπάθεια είναι πιο εύκολη, αυτούς οι οποίοι έχουν κάνει τις δύο πρώτες δόσεις, να κάνουν την αναμνηστική 3η δόση. Γι’ αυτό και προσδιορίσαμε ότι στο επτάμηνο θα λήγει ουσιαστικά το Πιστοποιητικό Εμβολιασμού, αν και θεωρώ ότι όσοι έχουν κάνει την 1η και τη 2η δόση, δεν χρειάζονται ιδιαίτερη ενθάρρυνση για να κάνουν την 3η δόση. Ταυτόχρονα, επιβάλλαμε κάποιους πρόσθετους περιορισμούς στους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας, ενθαρρύνοντάς τους να κάνουν το βήμα και να εμβολιαστούν».

Ο πρωθυπουργός επισήμανε πως τις τελευταίες εβδομάδες η χώρα καταγράφει «σημαντική αύξηση ως προς το ενδιαφέρον και για 1η δόση, αλλά και για αναμνηστική δόση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!