Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: ΚΙΝΑΛ-συνεδρίαση ΚΕ: Οι ομιλίες των υποψηφίων για την ηγεσία Ν. Ανδρουλάκη-Α. Λοβέρδου-Χ. Καστανίδη
[Η Ναυτεμπορική]: ΚΙΝΑΛ-συνεδρίαση ΚΕ: Οι ομιλίες των υποψηφίων για την ηγεσία Ν. Ανδρουλάκη-Α. Λοβέρδου-Χ. Καστανίδη

[Η Ναυτεμπορική]: ΚΙΝΑΛ-συνεδρίαση ΚΕ: Οι ομιλίες των υποψηφίων για την ηγεσία Ν. Ανδρουλάκη-Α. Λοβέρδου-Χ. Καστανίδη

Ο Νίκος Ανδρουλάκης

Ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης ήταν ο πρώτος από τους υποψηφίους για τη ηγεσία του ΚΙΝΑΛ που πήρε τον λόγο στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής . Ξεκίνησε την ομιλία του αφήνοντας αιχμές πως στην εσωκομματική διαδικασία «χρειάζονται πολιτικές θέσεις όχι υπαινιγμοί».

Ο κ. Ανδρουλάκης υπογράμμισε ότι «η ενότητα. στο τέλος μιας τέτοιας εκλογικής διαδικασίας, εξαρτάται απολύτως απ’ τον τρόπο που πορευόμαστε σ’ αυτή. Και δεν είναι μόνο οι σαφείς και καθαροί κανόνες του παιχνιδιού. Είναι και οι συμπεριφορές: ο στοιχειώδης αλληλοσεβασμός, η έντιμη αντιπαράθεση, η σύγκρουση που κρατιέται στο πεδίο των ιδεών, των θέσεων και των προτάσεων. Αν η αντιπαράθεση ξεφύγει, θα υπονομεύσουμε την προοπτική της παράταξης» σημείωσε.

Από τη διαδικασία εκλογής νέας ηγεσίας να βγούμε δυνατοί, είπε και πρόσθεσε: «Η διαδικασία πρέπει να είναι η αρχή μιας νέας αναγεννητικής πορείας και όχι ενός εμφυλίου. Η παράταξη δεν πρέπει να πυροβολήσει τα πόδια της. Γι’ αυτό και είναι εξαιρετικά σημαντικό οι αποφάσεις επί των διαδικαστικών ζητημάτων να ληφθούν με τη μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση. Και οι διαδικασίες του παρελθόντος να είναι οδηγός μας και ταυτόχρονα εγγυητής ότι θα προχωρήσουμε συντεταγμένα και με κλίμα συναίνεσης».

Μίλησε για ανεπάρκεια της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, η οποία, όπως είπε, γίνεται όλο και πιο εμφανής καθημερινά, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ αδυνατεί να αποτελέσει μία αξιόπιστη εναλλακτική.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!