Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Κίνα: Κατά 5 δισ. κυβικά μέτρα αυξήθηκαν τα αποθέματα φυσικού αερίου σε ετήσια βάση
[Η Ναυτεμπορική]: Κίνα: Κατά 5 δισ. κυβικά μέτρα αυξήθηκαν τα αποθέματα φυσικού αερίου σε ετήσια βάση

[Η Ναυτεμπορική]: Κίνα: Κατά 5 δισ. κυβικά μέτρα αυξήθηκαν τα αποθέματα φυσικού αερίου σε ετήσια βάση

Η παροχή φυσικού αερίου στην Κίνα θα είναι αρκετή, ώστε να καλύψει μία αύξηση στη ζήτηση κατά τη διάρκεια του φετινού χειμώνα, σύμφωνα με την Εθνική Επιτροπή Ανάπτυξης και Μεταρρυθμίσεων.

Τα διαθέσιμα αποθέματα φυσικού αερίου για την περίοδο του φετινού χειμώνα και την κάλυψη των αναγκών θέρμανσης, αυξήθηκαν κατά 5 δισ. κυβικά μέτρα, σε σύγκριση με το 2019, επιτρέποντας μεγαλύτερη ευελιξία για να διασφαλιστούν οι απαραίτητες ποσότητες παροχής φυσικού αερίου, καθώς αυξάνεται η ζήτηση, όπως είπε η Μενγκ Γουέι, εκπρόσωπος της επιτροπής.

Ετήσια αύξηση 14,6% καταγράφηκε στη μέση ημερήσια κατανάλωση φυσικού αερίου, τις πρώτες 11 ημέρες του Νοεμβρίου, σύμφωνα με την ίδια εκπρόσωπο που πρόσθεσε ότι μεγάλη ήταν και η ζήτηση κάρβουνου.

Για τη βελτίωση της ποιότητας του ατμοσφαιρικού αέρα, η Κίνα ενθαρρύνει τη χρήση φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας για την κάλυψη των χειμερινών αναγκών θέρμανσης, αντί του κάρβουνου.

Πηγή:

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!