Κυριακή, 16 Μαΐου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: «Κύμα» από νέα προγράμματα για ελληνικά ταξίδια κρουαζιέρας
[Η Ναυτεμπορική]: «Κύμα» από νέα προγράμματα  για ελληνικά ταξίδια κρουαζιέρας

[Η Ναυτεμπορική]: «Κύμα» από νέα προγράμματα για ελληνικά ταξίδια κρουαζιέρας

Του Αντώνη Τσιμπλάκη
atsimp@naftemporiki.gr

Ανοίγουν τα πλάνα τους για Ελλάδα οι εταιρείες κρουαζιέρας. Ο σχεδιασμός των προηγούμενων μηνών φέρνει, όπως δείχνουν τα πράγματα, απτά αποτελέσματα αφού τις τελευταίες δύο ημέρες τρεις μεγάλες εταιρείες, MSC, TUI και AIDA, ανακοίνωσαν συγκεκριμένα προγράμματα, ενώ είχαν προηγηθεί η Royal Caribbean, η Norwegian, η Celestyal, η Celebrity, αλλά και η Silversea Cruises. Ειδικότερα, οι γερμανικές εταιρείες TUI και AIDA Cruises, που είναι θυγατρική του μεγαλύτερου ομίλου κρουαζιέρας στον κόσμο, της Carnival, ανακοίνωσαν ότι ξεκινούν κρουαζιέρες από 13 και 23 Μαΐου 2021 αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, η TUI «σαλπάρει» για τα ελληνικά νησιά στις 13 Μαΐου με το κρουαζιερόπλοιο Mein Schiff 5 από την Κρήτη, με σταθμούς Ρόδο, Πειραιά, Χανιά, Κέρκυρα και Κατάκολο. Για την επιβίβαση στο κρουαζιερόπλοιο είναι απαραίτητα δύο αρνητικά τεστ και η συμπλήρωση της φόρμας Passenger Locator Form (PLF).

Από την πλευρά της η AIDA Cruises ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει νέες κρουαζιέρες στην Ελλάδα από τις 23 Μαΐου 2021. Οι επταήμερες κρουαζιέρες θα αναχωρούν από την Κέρκυρα με προορισμούς το Κατάκολο, τον Πειραιά, την Κρήτη και τη Ρόδο. Οι κρατήσεις ξεκινούν στις 20 Απριλίου 2021, με ημερομηνίες μεταξύ 23 Μαΐου και 24 Οκτωβρίου 2021. Οι ελληνικές κρουαζιέρες μπορούν επίσης να κλειστούν ως ταξίδια 14 ημερών. Όλες οι κρουαζιέρες πραγματοποιούνται σύμφωνα με τα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας της AIDA, καθώς και με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!