Τρίτη, 13 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας την Τετάρτη
[Η Ναυτεμπορική]: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας την Τετάρτη

[Η Ναυτεμπορική]: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας την Τετάρτη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Τετάρτη 24 Μαρτίου σε δρόμους στο κέντρο της Αθήνας, λόγω της εκδήλωσης-ξενάγησης επισήμων στο νέο κτίριο της Εθνικής Πινακοθήκης.

Ειδικότερα, θα απαγορευθεί σταδιακά α) η στάση και η στάθμευση των οχημάτων από ώρα 06:00 έως το πέρας της εκδήλωσης, και β) η κυκλοφορία από ώρα 15:00 έως το πέρας της ξενάγησης, σε:

Λ. Βασ. Αλεξάνδρου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Σοφίας και της οδού Ευφρονίου, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Λ. Βασ. Κων/νου, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Βασ. Όλγας και Βασ. Σοφίας, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Μιχαλακοπούλου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Κωνσταντίνου και της οδού Ιλισίων, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Μερκούρη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Βασ. Γεωργίου Β΄ και Μιχαλακοπούλου, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Αρδηττού, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Λ. Βασ. Σοφίας, μεταξύ της οδού Ζαχάρωφ και της Λ. Βασ. Αμαλίας, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλη οδό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!