Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε δρόμους της Αττικής από Κυριακή έως και Τρίτη
[Η Ναυτεμπορική]: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε δρόμους της Αττικής από Κυριακή έως και Τρίτη

[Η Ναυτεμπορική]: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε δρόμους της Αττικής από Κυριακή έως και Τρίτη

Σειρά κυκλοφοριακών ρυθμίσεων σε δρόμους της Αττικής προγραμματίστηκε για αύριο, Κυριακή, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Συγκεκριμένα:

  • Κατά τις ώρες 08:00 έως 10:00, θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της οδού Πειραιώς, στο ύψος του αριθμού 52, περιοχής δήμου Αθηναίων, στο τμήμα μεταξύ των οδών Κολωνού και Κολοκυνθούς, στο ρεύμα προς Ιερά Οδό. Στη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το υπολοιπο πλάτος του οδοστρώματος.
  • Κατά τις ώρες 07:00 έως 10:00, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της οδού Μάρνης, περιοχής δήμου Αθηναίων, στο ύψος του αριθμό 5.
  • Κατά τις ώρες 07:00 έως 12:00, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου, περιοχής δήμου Αθηναίων, στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, στο ύψος του αριθμού 82. Στη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το υπολοιπο πλάτος του οδοστρώματος.
  • Κατά τις ώρες 07:00 έως 10:00, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Λ. Βασ. Σοφίας, περιοχής δήμου Αθηναίων, στο ύψος του αριθμού 120, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Αλεξάνδρας.

Στο μεταξύ, λόγω ελεγχόμενης έκρηξης εξουδετέρωσης πυρομαχικών παλαιού τύπου, τηνΚυριακή μεταξύ των ωρών 07:15-07:55 ή εναλλακτικά μεταξύ των ωρών 08:00 έως 12:00 (για μέγιστη χρονική διάρκεια 15΄), θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου στο τμήμα της από το 17ο χλμ (κόμβος Ασπροπύργου) έως το 22,5 χλμ (κόμβος Μαγούλας), και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, περιοχής δήμων Ελευσίνας-Ασπροπύργου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!