Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Β. Κικίλιας: Εθνικό και ενιαίο το Σύστημα Υγείας – Πάνω από 1,5 εκατ. εμβολιασμοί τον Απρίλιο
[Η Ναυτεμπορική]: Β. Κικίλιας: Εθνικό και ενιαίο το Σύστημα Υγείας – Πάνω από 1,5 εκατ. εμβολιασμοί τον Απρίλιο

[Η Ναυτεμπορική]: Β. Κικίλιας: Εθνικό και ενιαίο το Σύστημα Υγείας – Πάνω από 1,5 εκατ. εμβολιασμοί τον Απρίλιο

«Είναι υποχρέωση της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού και πολύ καλά κάνει ο Κ. Μητσοτάκης που προσπαθεί να στηρίξει την όποια δραστηριότητα της χώρας, να την αναδείξει, να προσελκύσει τουρίστες και ενδιαφερόμενους επενδυτές» δήλωσε ο υπουργός Υγείας.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του «ΣΚΑΪ», σημείωσε πως «είναι δεδομένο ότι κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες περιμένουν να ζήσουν και να ευημερήσουν από αυτό. Η κριτική στο οτιδήποτε γίνεται στη χώρα προς χάριν της ευημερίας των κοινωνικών τάξεων και των πολιτών είναι ακατανόητη.

Βλέπουμε όμως και τον τρόπο με τον οποίον συμπεριφέρονται στο υγειονομικό κομμάτι και καταλαβαίνω ότι έχει στόχευση από την πλευρά τους.

Τους τελευταίους δύο μήνες παρατηρώ ότι ηθελημένα και επί τούτου με διάφορες αφορμές, είτε το θέμα του αρχιεκτελεστή της “17 Νοέμβρη”, είτε το θέμα της διαμαρτυρίας για το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, είτε το θέμα για την αστυνομική βία, όπως την αντιλαμβάνονται κάποιοι, ηθελημένα δυστυχώς και επί τούτου παρακίνησαν συμπολίτες μας να διαμαρτυρηθούν δημοσίως.

Μαζεύτηκαν, λοιπόν, επί τούτου σε πορείες, σε συγκεντρώσεις και αυτό οδήγησε σε μία υπερμετάδοση του ιού. Είτε κάποιοι θέλουν να το παραδεχτούν ή όχι, επιστημονικά τεκμηριώνεται ότι όταν είσαι με εκατοντάδες χιλιάδες άλλους μαζί και διαδηλώνεις και φωνάζεις, όταν οι πιο πολλοί δεν φοράνε μάσκες, αυτό δημιουργεί υπερμετάδοση του ιού και αυτό το βιώνουμε και το βλέπουμε στα Νοσοκομεία μας σε όλη τη χώρα αυτό το μήνα και τον προηγούμενο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!