Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Κέβιν Σπέισι: Θα πληρώσει 31 εκατ. δολάρια για τις ζημιές του «House of Cards»
[Η Ναυτεμπορική]: Κέβιν Σπέισι: Θα πληρώσει 31 εκατ. δολάρια για τις ζημιές του «House of Cards»

[Η Ναυτεμπορική]: Κέβιν Σπέισι: Θα πληρώσει 31 εκατ. δολάρια για τις ζημιές του «House of Cards»

Το ποσό των 31 εκατ. δολαρίων πρέπει να πληρώσει στην Media Rights Capital ο Κέβιν Σπέισι, για τις ζημιές που υπέστη η εταιρεία παραγωγής της σειράς του Netflix «House of Cards», αφότου αναγκάστηκε να τον απολύσει, λόγω των κατηγοριών περί σεξουαλικής παρενόχλησης που έγιναν σε βάρος του Αμερικανού ηθοποιού.

Η σχετική νομική απόφαση αναφέρει ότι ο 62χρονος ηθοποιός παραβίασε τους όρους του συμβολαίου του που απαιτούν επαγγελματική συμπεριφορά μέσω «συγκεκριμένης συμπεριφοράς απέναντι σε αρκετά μέλη του προσωπικού σε κάθε μία από τις πέντε σεζόν όπου είχε τον ρόλο του πρωταγωνιστή και του παραγωγού στο ”House of Cards”».

Η MRC αναγκάστηκε να απολύσει τον Σπέισι, να διακόψει την παραγωγή της έκτης σεζόν της σειράς, να ξαναγράψει το σενάριο για να αφαιρέσει τον κεντρικό χαρακτήρα που έπαιζε ο Σπέισι και να το συντομεύσει από 13 σε 8 επεισόδια για να προλάβει τις προθεσμίες, με αποτέλεσμα να χάσει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια, όπως αναφέρει η απόφαση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!