Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Καταγγελία ΣΥΡΙΖΑ για διορισμό στον ΟΠΕΚΑ ακροδεξιού στελέχους
[Η Ναυτεμπορική]: Καταγγελία ΣΥΡΙΖΑ για διορισμό στον ΟΠΕΚΑ ακροδεξιού στελέχους

[Η Ναυτεμπορική]: Καταγγελία ΣΥΡΙΖΑ για διορισμό στον ΟΠΕΚΑ ακροδεξιού στελέχους

Σε καταγγελία για τον διορισμό της Δήμητρα-Ινες Αγγελή-Λυκούδη,ως εκπροσώπου των πολυτέκνων στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΠΕΚΑ προχώρησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αναπληρώτρια τομεάρχης για την Κοιν. Αλληλεγγύη της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, Θ. Φωτίου καθώς όπως λέει πρόκειται για άτομο με βεβαρυμένο ακροδεξιό παρελθόν.

Στην δήλωσή της η κ. Φωτίου αναφέρι μεταξύ άλλων:

«Τα μέλη του ΔΣ του ΟΠΕΚΑ κατέχουν εξ ορισμού μια νευραλγική θέση ευθύνης απέναντι στην κοινωνία και το κράτος πρόνοιας καθώς ο Οργανισμός διαχειρίζεται 3 δις ευρώ ετησίως για προνοιακά επιδόματα που αφορούν όλους τους κατοίκους της χώρας οι οποίοι νομίμως φορολογούνται στην Ελλάδα.

Επομένως, δεν μπορεί να βρίσκεται εκεί άτομο το οποίο είχε συμμετάσχει σε ρατσιστική συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Χρυσής Αυγής το 2011, που είχε μάλιστα οδηγήσει σε πογκρόμ κατά μεταναστών.

Έπειτα από πιέσεις της Ανοιχτής Πόλης ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κ. Μπακογιάννης είχε αναγκαστεί να την οδηγήσει σε παραίτηση από τη θέση της εντεταλμένης συμβούλου Παιδείας της δημοτικής αρχής, όταν αποκαλύφθηκε το ακροδεξιό παρελθόν της.

Το 2020 είχε πάλι απασχολήσει την επικαιρότητα όταν ως Γενική Γραμματέας της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολύτεκνων Ελλάδος, είχε στηρίξει την καμπάνια «Αφήστε με να ζήσω» κατά του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση.

Αναρωτιόμαστε πώς μπορεί ένα τέτοιο άτομο να έχει θέση στον ΟΠΕΚΑ που δίνει επιδόματα σε όλα τα παιδιά εφόσον το δικαιούνται.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!