Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Καστελόριζο: Στον αγιασμό των σχολείων η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
[Η Ναυτεμπορική]: Καστελόριζο: Στον αγιασμό των σχολείων η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

[Η Ναυτεμπορική]: Καστελόριζο: Στον αγιασμό των σχολείων η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Στα σχολεία του Καστελόριζου για την τελετή του αγιασμού με την ευκαιρία της έναρξης της σχολικής χρονιάς, μετέβη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ολοκληρώνοντας έτσι τη διήμερη επίσκεψή της στο των Δωδεκανήσων. Νωρίτερα η κυρία Σακελλαροπούλου, παρέστη στην θεία λειτουργία για την εορτή της Ύψωσης του Τιμίου Σταυρού στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Στο μήνυμα της προς τους μαθητές η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη χρήση μάσκας, η οποία όπως είπε χαρακτηριστικά «θα γίνει συνήθεια. Κάτι όπως τα γυαλιά, για εμάς τους μύωπες».

«Αγαπητά μου παιδιά

Ανοίγεται μπροστά σας μια καινούργια σχολική χρονιά γεμάτη υποσχέσεις: να μάθετε καινούργια πράγματα, να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας. Δεν είναι όμως μια χρονιά σαν τις προηγούμενες. Φέτος, εκτός από τα τετράδια και τα βιβλία σας θα πρέπει να έχετε πάντα μαζί σας ένα καινούργιο εξάρτημα: τη μάσκα. Σαν σκέψη μπορεί να μη σας φαίνεται ευχάριστη, στην πορεία όμως θα διαπιστώσετε ότι με τη συνεχή χρήση θα ξεχάσετε την παρουσία της. Θα γίνει μια συνήθεια. Κάτι όπως τα γυαλιά, για εμάς τους μύωπες.

Φορώντας την και τηρώντας τους κανόνες προστασίας, δεν διασφαλίζετε μόνο την υγεία σας, την υγεία των φίλων, των δασκάλων σας, των γονιών σας, της γιαγιάς και του παππού σας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!