Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Κ. Καραμανλής: Δεν ακύρωσε η κυβέρνηση τον διαγωνισμό ΣΥΡΙΖΑ για ηλεκτροκίνητα λεωφορεία
[Η Ναυτεμπορική]: Κ. Καραμανλής: Δεν ακύρωσε η κυβέρνηση τον διαγωνισμό ΣΥΡΙΖΑ για ηλεκτροκίνητα λεωφορεία

[Η Ναυτεμπορική]: Κ. Καραμανλής: Δεν ακύρωσε η κυβέρνηση τον διαγωνισμό ΣΥΡΙΖΑ για ηλεκτροκίνητα λεωφορεία

Για μία ακόμη «χαρακτηριστική περίπτωση πολιτικού θράσους του ΣΥΡΙΖΑ» έκανε λόγο ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, κληθείς να σχολιάσει υποτιθέμενη ακύρωση από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας διαγωνισμού για ηλεκτροκίνητα λεωφορεία, που είχε δρομολογηθεί επί προηγούμενης κυβέρνησης.

Κατά την παρουσίαση του σχεδίου νόμου «Μετάβαση στην κινητικότητα χαμηλών καυσίμων: Μέτρα προώθησης και εφαρμογής της ηλεκτροκίνησης», από κοινού με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη , και τον υφυπουργό Μεταφορών, Γιάννη Κεφαλογιάννη, ο Καραμανλής δήλωσε ότι αιφνιδιάστηκε όταν πληροφορήθηκε ότι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν ερώτηση χθες για το συγκεκριμένο θέμα, αν και, όπως σχολίασε, μάλλον δεν θα έπρεπε να αιφνιδιαστεί, καθώς γενικά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φημίζεται για την ακρίβεια και την αξιοπιστία του.

«Εδώ, λοιπόν, συγγνώμη, αλλά έχουμε μια χαρακτηριστική περίπτωση πολιτικού θράσους. Δεν φτάνει που 4,5 χρόνια κυβέρνηση δεν πήραν ούτε ένα νέο λεωφορείο. Δεν φτάνει που 4,5 χρόνια κυβέρνηση διέλυσαν τις αστικές συγκοινωνίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Δεν φτάνει που 4,5 χρόνια κυβέρνηση δεν κατάφεραν να κάνουν ούτε έναν διαγωνισμό της προκοπής, για την προμήθεια νέων λεωφορείων, που να μην καταπέσει δηλαδή… Έρχονται τώρα και μας κουνάνε και το δάχτυλο από πάνω…» σχολίασε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, που συμπλήρωσε:

«Και τι μας λένε; Ότι δεν είναι και πολύ του γούστου τους τα νέα λεωφορεία που φέρνουμε – όταν αυτοί δεν έφεραν τίποτα, το απόλυτο μηδέν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!