Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: JYSK: Σχέδια για ανακαίνιση όλων των καταστημάτων της στην ελληνική αγορά
[Η Ναυτεμπορική]: JYSK: Σχέδια για ανακαίνιση όλων των καταστημάτων της στην ελληνική αγορά

[Η Ναυτεμπορική]: JYSK: Σχέδια για ανακαίνιση όλων των καταστημάτων της στην ελληνική αγορά

Όλα τα καταστήματα που άνοιξε στην ελληνική αγορά πριν το 2018 σκοπεύει να ανακαινίσει στο νέο της concept η σκανδιναβική αλυσίδα με είδη σπιτιού, JYSK.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ανάπτυξη της JYSK, η οποία αριθμεί 47 καταστήματα στη χώρα μας, συνεχίζεται και προβλέπεται η δημιουργία πανελλαδικού δικτύου με πάνω από 70 καταστήματα. Επίσης, προβλέπεται η ανακαίνιση όλων των καταστημάτων που άνοιξαν πριν το 2018 με βάση το νέο concept που εφαρμόζει παγκοσμίως.

Η αρχή για τις ανακαινίσεις για την JYSK Ελλάδας γίνεται από το πρώτο της κατάστημα, στην οδό Κουρτίδου 41 στα Πατήσια. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου στις 9 το πρωί το κατάστημα JYSK Πατησίων θα ανοίξει τις πόρτες του πλήρως ανανεωμένο, διαθέτοντας πλέον καλύτερο φωτισμό και δάπεδα σε ξύλινη εμφάνιση, στοιχεία που παρέχουν μια άνετη και χαλαρή ατμόσφαιρα αγορών.

Το νέο concept καταστημάτων δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της JYSK να απολαύσουν ένα πιο μοντέρνο κατάστημα που προσφέρει ακόμα περισσότερη έμπνευση για την διακόσμηση των εσωτερικών χώρων. Η περιήγηση στους διαδρόμους γίνεται πιο άνετη και αναδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο η μεγάλη ποικιλία σε κρεβάτια, έπιπλα, είδη διακόσμησης εσωτερικών χώρων και άλλων ειδών που προάγουν το “hygge”, την δανέζικη στάση ζωής για ευεξία και εσωτερική γαλήνη.

Ο Sandor Szimeiszter, Country Manager JYSK Ελλάδας, Ουγγαρίας και Αυστρίας αναφέρει: «Όταν αποφασίσαμε να εισέλθουμε στην ελληνική αγορά δουλέψαμε αρχικά σε τέσσερις περιοχές και ανοίξαμε ισάριθμα καταστήματα μέσα σε λίγους μήνες, το φθινόπωρο του 2015.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!