Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Ιταλία: Ο Μαντσίνι επένδυσε σε παράκτιες εταιρίες, σύμφωνα με Pandora Papers και Espresso
[Η Ναυτεμπορική]: Ιταλία: Ο Μαντσίνι επένδυσε σε παράκτιες εταιρίες, σύμφωνα με Pandora Papers και Espresso

[Η Ναυτεμπορική]: Ιταλία: Ο Μαντσίνι επένδυσε σε παράκτιες εταιρίες, σύμφωνα με Pandora Papers και Espresso

Το ιταλικό περιοδικό Espresso, το οποίο συμμετείχε στη διεθνή δημοσιογραφική έρευνα των Pandora Papers, υποστηρίζει σήμερα σε άρθρο του ότι και ο προπονητής της Εθνικής Ιταλίας ποδοσφαίρου Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει επενδύσει σε παράκτιες εταιρείες.

Επίσης ιδιοκτήτης off shore εταρείας φέρεται να είναι και ένα άλλο πρώην αστέρι του ιταλικού ποδοσφαίρου, ο Tζανλούκα Βιάλι, αρχηγός της ιταλικής αποστολής της «Σκουάντρα Ατζούρα» στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, το οποίο κέρδισε η Ιταλία.

Σύμφωνα με το ιταλικό περιοδικό, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι είναι ιδιοκτήτης της εταιρίας Bastian Asset Holdings, με έδρα τον φορολογικό παράδεισο των Βρετανικών Παρθένων Νήσων.

Στον ίδιο φορολογικό παράδεισο, σύμφωνα με το Espresso, βρίσκεται και η εταιρεία του Τζανλούκα Βιάλι, η Crewborn Holdings. H πρώτη εταιρεία, προσθέτει το περιοδικό της Ρώμης, τον Νοέμβριο του 2008 αγόρασε ένα ιδιωτικό αεροσκάφος.

Η δε εταιρεία του Βιάλι, σύμφωνα με τους δημοσιογράφους που πραγματοποίησαν την έρευνα, χρησίμευσε για να στηριχθεί μια σειρά από ιταλικές οικονομικές δραστηριότητες. Σημειώνεται ότι ο Βιάλι, εδώ και αρκετά χρόνια, έχει πάρει την βρετανική υπηκοότητα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!