Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Είσοδος σε συναυλίες με τεχνολογία αναγνώρισης της παλάμης της Amazon
[Η Ναυτεμπορική]: Είσοδος σε συναυλίες με τεχνολογία αναγνώρισης της παλάμης της Amazon

[Η Ναυτεμπορική]: Είσοδος σε συναυλίες με τεχνολογία αναγνώρισης της παλάμης της Amazon

Με τη νέα τεχνολογία αναγνώρισης παλάμης της Amazon θα μπορεί κάποιος να παρακολουθεί συναυλίες.

Η Amazon έχει αναπτύξει μια βιομετρική τεχνολογία αναγνώρισης της παλάμης την οποία χρησιμοποιούν για να πληρώσουν οι πελάτες των σούπερμαρκετ που έχει ανοίξει η εταιρεία στις ΗΠΑ και τη Βρετανία. Ο εμπορικός κολοσσός έχει αρχίσει πλέον να ξεπερνά τα σύνορα του Διαδικτύου αποκτώντας και φυσική υπόσταση στις δραστηριότητες του. Όπως έγινε γνωστό η Amazon συνεργάστηκε με την εταιρεία υπηρεσιών ψυχαγωγίας AEG για να δημιουργήσουν ένα σύστημα πώλησης εισιτηρίων για αρχικά για συναυλίες και σε επόμενη φάση προφανώς και για άλλου είδους παραστάσεις.

Η τεχνολογία που ονομάζεται Amazon One έρχεται με την ανέπαφη χρήση της παλάμης να αντικαταστήσει την είσοδο σε μια συναυλία με ένα συμβατικό (χάρτινο) εισιτήριο ή με κάποια εφαρμογή. Το Red Rocks Amphitheatre, ένα ανοικτού χώρου αμφιθέατρο στο Ντένβερ είναι η πρώτη εγκατάσταση που θα γίνει χρήση του νέου συστήματος.

Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν μια συναυλία στο αμφιθέατρο το μόνο που θα χρειάζεται να κάνουν είναι να δείχνουν την παλάμη τους σε κάποια από τις συσκευές αναγνώρισης που θα υπάρχουν στις εισόδους. Ο χρήστης το μόνο που θα πρέπει να κάνει είναι να εγγραφεί στην υπηρεσία και από εκεί και μετά σε οποιαδήποτε παράσταση πηγαίνει και λειτουργεί αυτό το σύστημα αυτό θα μπορεί να εισέρχεται στον χώρο που θα γίνει η παράσταση δείχνοντας την παλάμη του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!