Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Ειρωνίες Τούρκου αρχιμαφιόζου για τις απειλές της Άγκυρας κατά της Ελλάδας
[Η Ναυτεμπορική]: Ειρωνίες Τούρκου αρχιμαφιόζου για τις απειλές της Άγκυρας κατά της Ελλάδας

[Η Ναυτεμπορική]: Ειρωνίες Τούρκου αρχιμαφιόζου για τις απειλές της Άγκυρας κατά της Ελλάδας

O εξόριστος τούρκος αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ ειρωνεύτηκε με ανάρτησή του στο twitter, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ και παιδικό φίλο του Ερντογάν Μετίν Κουλούνκ. μετά από την δήλωση του τελευταίου πως «σε πέντε ώρες» οι Τούρκοι μπορούν «να φτάσουν στην Αθήνα».

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Ο παλιός μου φίλος ο Μετίν Κουλούνκ ενθουσιάστηκε πάλι. Είπε πως “Αν χρειαστεί σε 5 ώρες θα μπούμε στην Αθήνα”. Εσείς τελευταία μπήκατε στην Συρία, λέγοντας πως θα κάνουμε την προσευχή της Παρασκευής στο τζαμί Εμεβί της Δαμασκού. Αλλα αν δεν δώσει άδεια ή Ρωσία, ούτε χαρταετό δεν μπορείτε να πετάξετε από την άλλη πλευρά των συνόρων.
Προφανώς η Ελλάδα θα είναι το νέο αφήγημα για να χρησιμοποιήσετε τα αισθήματα των αφελών και αγνών ανθρώπων μας. Είθε ο Παντοδύναμος Θεός να μην κάνει κανένα να υποφέρει. Μα τι απατεωνιά είναι αυτή; Μα τι ρεζιλίκι είναι αυτό; Μεγαλύτερο ακόμη ρεζιλίκι είναι και το “Είμαστε ενάντιοι στα επιτόκια”.

Μα για όνομα του Θεού, υπάρχει μεγαλύτερος τοκογλύφος από το κράτος ; Ούτε οι τοκογλύφοι δεν βάζουν τους τόκους που βάζει το κράτος, όταν δεν πληρώνονται έγκαιρα τα δάνεια από τις κρατικές τράπεζες, το νερό και τα άλλα χρέη προς το κράτος. Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς στο θέμα των επιτοκίων….

Το σεβάσμιο κράτος μας σε αυτή την περίοδο κρίσης, πρέπει καταρχήν να σταματήσει τα επιτόκια σε αυτά που έχει να παίρνει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!