Κυριακή, 16 Μαΐου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Υπουργική απόφαση κλείνει τα εξαιρέσεις στις υπερτοπικές μετακινήσεις
[Η Ναυτεμπορική]: Υπουργική απόφαση κλείνει τα εξαιρέσεις στις υπερτοπικές μετακινήσεις

[Η Ναυτεμπορική]: Υπουργική απόφαση κλείνει τα εξαιρέσεις στις υπερτοπικές μετακινήσεις

Τα «παραθυράκια» στις υπερτοπικές μετακινήσεις που δεν δικαιολογούνται θα κλείνει υπουργική απόφαση η οποία θα εκδοθεί εντός της ημέρας, όπως γνωστοποίησε σήμερα η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Αναφερόμενη στο σχέδιο της κυβέρνησης να διασφαλίσει το «Πάσχα στην πόλη» με την αυστηρή τήρηση των μέτρων που ανακοινώθηκαν και την σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα, η κ. Πελώνη υπογράμμισε πως το φετινό Πάσχα είναι πολύ διαφορετικό από το περσινό γιατί έχουμε άλλα εργαλεία στα χέρια μας.

«Υπάρχει κόπωση αλλά ας κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα για να κερδίσουμε το μετά με μεγαλύτερη ασφάλεια. Οι έλεγχοι θα εντατικοποιηθούν, υπάρχει ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛΑΣ από το μεσημέρι και μετά», σημείωσε μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση.

Τον τόνο που θα επικρατήσει έδωσε χθες ο πρωθυπουργός σε τηλεοπτική του συνέντευξη. «Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι στην έξοδο από τις πόλεις, ειδικά στην έξοδο από την Αθήνα. Και τα πρόστιμα θα είναι τσουχτερά (…) Μπορούμε κάλλιστα να κάνουμε το Πάσχα μας στην Αθήνα. Μπορεί κάλλιστα κάποιος να πάει στην παραλία, μπορεί να πάει στα πάρκα, μπορεί να πάει στα βουνά της Αττικής. Θα συνιστούσα πραγματικά να συμμορφωθούμε με τις υποδείξεις της πολιτείας», προειδοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης προμηνύοντας ελέγχους για όσους επιχειρήσουν να φύγουν το Πάσχα.

Ερωτηθείσα γιατί να μην μπορούν να μετακινηθούν οι εμβολιασμένοι, η κ. Πελώνη απάντησε πως δεν είμαστε σε αυτή τη φάση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!