Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Υπόθεση Μαντλίν Μακάν: Έρευνες για 43χρονο Γερμανό που θεωρείται ύποπτος
[Η Ναυτεμπορική]: Υπόθεση Μαντλίν Μακάν: Έρευνες για 43χρονο Γερμανό που θεωρείται ύποπτος

[Η Ναυτεμπορική]: Υπόθεση Μαντλίν Μακάν: Έρευνες για 43χρονο Γερμανό που θεωρείται ύποπτος

Πληροφορίες για έναν νέο ύποπτο στην υπόθεση της εξαφάνισης το 2007 της τρίχρονης τότε Μαντλίν Μακάν, αναζητούν οι βρετανικές και οι γερμανικές αστυνομικές αρχές.

«Σε σχέση με την εξαφάνιση της μικρής Βρετανίδας Μαντλίν Μπεθ Μακάν, ηλικίας 3 ετών εκείνη την εποχή (…), το υπουργείο δημόσιας τάξης του Μπραουνσβάιγκ διεξάγει έρευνα σχετικά με έναν Γερμανό υπήκοο ηλικίας 43 ετών που θεωρείται ύποπτος για φόνο», ανέφερε η γερμανική αστυνομία της Γερμανίας σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε. Ο ύποπτος είναι δράστης σεξουαλικών εγκλημάτων που έχει ήδη καταδικαστεί πολλές φορές, ιδίως για τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών. Σύμφωνα με τη γερμανική αστυνομια, εκτίει αυτή τη στιγμή ποινή φυλάκισης για «μια άλλη υπόθεση».

Η Μαντλίν εξαφανίστηκε από το δωμάτιό της την 3η Μαΐου, στη διάρκεια των θερινών διακοπών της οικογένειας στην Πορτογαλία, ενώ οι γονείς της έτρωγαν με φίλους στο θέρετρο Πράια ντε Λουζ. Η τύχη της παραμένει ένα μυστήριο παρά τις εκτεταμένες έρευνες διεθνώς και την ευρεία κάλυψη της υπόθεσης από τα ΜΜΕ.

Οι Γερμανοί ερευνητές είχαν «στενή συνεργασία» με τους Βρετανούς και Πορτογάλους συναδέλφους τους προκειμένου να καταφέρουν να εντοπίσουν τον νέο ύποπτο. Ο άνδρας αυτός είχε ζήσει για καιρό στο Αλγκάρβε το διάστημα μεταξύ 1995 και 2007, για μεγάλο χρονικό διάστημα σε ένα σπίτι που βρίσκεται μεταξύ του Λάγκος και της Πράια ντα Λουζ. Είχε, επίσης, εργαστεί στην περιοχή, κυρίως στον τομέα της εστίασης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!