Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Ν. Ηλιόπουλος: Πλήρης επιτυχία της ΝΔ στην εξυπηρέτηση μεγάλων οικονομικών συμφερόντων
[Η Ναυτεμπορική]: Ν. Ηλιόπουλος: Πλήρης επιτυχία της ΝΔ στην εξυπηρέτηση μεγάλων οικονομικών συμφερόντων

[Η Ναυτεμπορική]: Ν. Ηλιόπουλος: Πλήρης επιτυχία της ΝΔ στην εξυπηρέτηση μεγάλων οικονομικών συμφερόντων

«Η κυβέρνηση έχει αποτύχει παταγωδώς να προστατεύσει τους πολίτες, αλλά έχει πετύχει πλήρως στο να εξυπηρετήσει μεγάλα οικονομικά συμφέροντα -από τον ΣΕΒ μέχρι τις ιδιωτικές κλινικές και τα ιδιωτικά κολέγια», τόνισε σε συνέντευξή του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νάσος Ηλιόπουλος.

Μιλώντας στο Kontra Channel και σχολιάζοντας τις ανατιμήσεις σε βασικά αγαθά, όπως στο ρεύμα αλλά και τα τρόφιμα, ο Ν. Ηλιόπουλος έκανε λόγο για «ένα ακόμη στοιχείο που προκαλεί ανασφάλεια στην κοινωνία και για το οποίο η κυβέρνηση λέει ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα». «Δυστυχώς στη ΝΔ μιλούν διαρκώς για την αυτορύθμιση της αγοράς, αλλά ξεχνούν τη δημοκρατική βούληση της πολιτικής.

Να θυμίσω μόνο ότι σε δύσκολα δημοσιονομικά χρόνια η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κατόρθωσε να μην υπάρξει αύξηση στο ρεύμα ούτε ένα ευρώ», τόνισε, προσθέτοντας ότι «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αντιθέτως, εφαρμόζοντας πλήρως μια μεθοδολογία νεοφιλελεύθερης λεηλασίας, αύξησε τις τιμές του ρεύματος ήδη από το 2019. Ταυτόχρονα αύξησε τα διοικητικά στελέχη και σχεδόν πενταπλασίασε το μισθό του διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ στα 350 χιλ. ευρώ το χρόνο».

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αδιαφορεί πλήρως για το λαϊκό εισόδημα. Διαφορετικά θα είχε αποδεχθεί την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για αύξηση του βασικού μισθού στα 800 ευρώ», είπε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!