Σάββατο, 17 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Ν. Ηλιόπουλος: Κυβέρνηση σε βέρτιγκο, μόνο επιτίθεται στους πολιτικούς αντιπάλους της
[Η Ναυτεμπορική]: Ν. Ηλιόπουλος: Κυβέρνηση σε βέρτιγκο, μόνο επιτίθεται στους πολιτικούς αντιπάλους της

[Η Ναυτεμπορική]: Ν. Ηλιόπουλος: Κυβέρνηση σε βέρτιγκο, μόνο επιτίθεται στους πολιτικούς αντιπάλους της

Στην εκπρόσωπο της κυβέρνησης, Αριστοτελία Πελώνη , που σχολίασε την ομιλία Τσίπρα στη Βουλή για το Ελληνικό , απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος.

Της καταλόγισε ότι «δεν βρήκε μισή λέξη να πει για τους γιατρούς που δεν έχει προσλάβει εδώ και έναν χρόνο, φέρνοντας το ΕΣΥ και τους υγειονομικούς στη σημερινή δραματική κατάσταση.

Δεν βρήκε μισή κουβέντα για τις ιδιωτικές κλινικές που αφήνει εκτός μάχης για χάρη των κλινικαρχών, ενώ εκατοντάδες συμπολίτες μας παραμένουν διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ περιμένοντας ένα κρεβάτι στην αναμονή.

Δεν βρήκε μισή κουβέντα για την καταλήστευση του Δημοσίου και των μικρομετόχων από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας Πειραιώς.

Δεν βρήκε μισή κουβέντα για το απίστευτο σκάνδαλο παραχώρησης των προσωπικών δεδομένων 1,5 εκατ. πολιτών στην Cisco για να τα εκμεταλλεύεται όπως θέλει».

Ο κ. Ηλιόπουλος έκανε λογο για «μια κυβέρνηση σε βέρτιγκο, που μόνο επιτίθεται τους πολιτικούς της αντιπάλους, έχοντας χάσει όχι μόνο τη μπάλα αλλά και την επαφή με την κοινωνία».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!