Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Γ. Οικονόμου: Να κρατήσουμε τα σχολεία ανοιχτά και τα παιδιά στις αίθουσες
[Η Ναυτεμπορική]: Γ. Οικονόμου: Να κρατήσουμε τα σχολεία ανοιχτά και τα παιδιά στις αίθουσες

[Η Ναυτεμπορική]: Γ. Οικονόμου: Να κρατήσουμε τα σχολεία ανοιχτά και τα παιδιά στις αίθουσες

Στην έναρξη της σχολικής χρονιάς αναφέρθηκε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο Γιάννης Οικονόμου . «Στα σχολεία χθες έγινε το πρώτο και αποφασιστικό βήμα για την αποκατάσταση της εκπαίδευσης στην πληρότητά της. Ο ενθουσιασμός των παιδιών για την επιστροφή στο φυσικό τους περιβάλλον είναι η καλύτερη είναι η ηχηρότερη απάντηση σε όσους μεμψιμοιρούν και επιδιώκουν την τελμάτωση» είπε ο κυβενρητικός εκπρόσωπος. Όπως σημείωσε, «μέσα από τέτοιες πολιτικές, μέσα από τέτοιες προσπάθειες που αποσκοπούν στο να κρατήσουμε τα σχολεία ανοιχτά και τα παιδιά στις αίθουσες, οι νέες και οι νέοι και οι γονείς τους αντιλαμβάνονται τι σημαίνει να νοιάζεσαι πραγματικά για τους νέους και όχι να τους χρησιμοποιείς ως μέσο μικροπολιτικής ή μικροκομματικής αντιπαράθεσης. Κάποιοι, δυστυχώς, επειδή ακριβώς είναι προσανατολισμένοι προς αυτό, αντιμετωπίζουν μίζερα και στενόμυαλα την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς» υποστήριξε.

Όπως επισήμανε, «είναι χαρακτηριστικό ότι στα καθιερωμένα μηνύματα, εκτός από τη γκρίνια, δεν βρήκαν μια κουβέντα να πουν για να ενθαρρύνουν τους μαθητές και τις μαθήτριες να εμβολιαστούν. Αντίθετα, ισχυρίζονται ότι τα σχολεία άνοιξαν όπως έκλεισαν. Αλήθεια τώρα;» διερωτήθηκε.

Κατά τον κ. Οικονόμου, φέτος υπάρχει «το πολύτιμο δώρο της επιστήμης», το εμβόλιο, το οποίο είναι διαθέσιμο δωρεάν, για όλους τους μαθητές άνω των 12 ετών και για τις οικογένειές τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!