Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Γ. Οικονόμου: Δεν υπάρχουν διχασμοί και διαχωρισμοί πολιτών πίσω από τα νέα μέτρα Covid
[Η Ναυτεμπορική]: Γ. Οικονόμου: Δεν υπάρχουν διχασμοί και διαχωρισμοί πολιτών πίσω από τα νέα μέτρα Covid

[Η Ναυτεμπορική]: Γ. Οικονόμου: Δεν υπάρχουν διχασμοί και διαχωρισμοί πολιτών πίσω από τα νέα μέτρα Covid

«Όποιος πίσω από τα μέτρα βλέπει ή “εύχεται”, εντός εισαγωγικών, διχασμούς και διαχωρισμούς πολιτών, δεν έχει καταλάβει τίποτα. Βρισκόμαστε σ’ ένα σημείο που έχουμε έξαρση της πανδημίας των ανεμβολίαστων. Κινδυνεύει και η υγεία τους, αλλά κινδυνεύουν να γίνουν και πολλαπλασιαστές επέκτασης της νόσου» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1 FM, επισήμανε ότι τα μέτρα δεν έχουν στον πυρήνα της φιλοσοφίας τους ούτε διαχωρισμούς, ούτε να βάλουν απέναντι κανέναν. «Απέναντι έχουμε την πανδημία. Τα μέτρα έχουν ως σκοπό να θωρακίσουν τη ζωή στη δημόσια σφαίρα, να προστατεύσουν εκείνους που θέλουν να σπουδάσουν, να ψυχαγωγηθούν, να εργαστούν, χωρίς να βάλουν τη ζωή τους σε δύσκολη θέση. Και είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να λειτουργήσουν πιο κανονικά τα πράγματα. Αυτή είναι η φιλοσοφία των μέτρων» είπε ο κ. Οικονόμου.

Παράλληλα, επανέλαβε ότι η επέκταση της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών, ενδεχομένως, και σε άλλες κατηγορίες, είναι μια επιλογή που πάντα υπάρχει και δεν είναι μόνο ελληνική.

Αναφερόμενος στο νοσηλευτικό προσωπικό και την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, είπε πως «όταν είσαι νοσηλευτής και βρίσκεσαι στην πρώτη γραμμή και καλείσαι να παράσχεις τις πρώτες βοήθειες ή να περιθάλψεις κάποιον που για οποιονδήποτε λόγο έχει ανάγκη το Σύστημα Υγείας, δεν μπορεί να μην είναι 100% σίγουρος και εσύ, αλλά και ο ασθενής και οι συγγενείς του, ότι δεν θα κινδυνεύσει να νοσήσει από Covid.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!