Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Υφυπουργείο Αθλητισμού: Έως τις 15 Μαρτίου οι εκλογές στις Ομοσπονδίες
[Η Ναυτεμπορική]: Υφυπουργείο Αθλητισμού: Έως τις 15 Μαρτίου οι εκλογές στις Ομοσπονδίες

[Η Ναυτεμπορική]: Υφυπουργείο Αθλητισμού: Έως τις 15 Μαρτίου οι εκλογές στις Ομοσπονδίες

Τα νέα περιοριστικά μέτρα που επέβαλλε η κυβέρνηση για το περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού ανάγκασαν το υφυπουργείο αθληντισμού να δώσει παράταση έως τις 15η Μαρτίου για τις εκλογές που θ΄ αναδείξουν τις νέες διοικήσεις στις Ομοσπονδίες.

Παράλληλα, ορίστηκε η 31η Δεκεμβρίου 2020, αντί της 30ης Νοεμβρίου 2020, ως η προθεσμία θεραπείας επί των παρατηρήσεων στις αιτήσεις των σωματείων, των οποίων ο έλεγχος ολοκληρώθηκε έως τις 31 Οκτωβρίου, για την εγγραφή τους στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λόγω των έκτακτων μέτρων περιορισμού της πανδημίας, τα οποία ανακοινώθηκαν από τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και θα ισχύουν πανελλαδικά όλο τον Νοέμβριο, επιβάλλεται να τροποποιηθούν αναλόγως και οι τρέχουσες προθεσμίες θεραπείας και ολοκλήρωσης των αιτήσεων εγγραφής των ερασιτεχνικών σωματείων στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ.
Έτσι, με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ορίζεται η 31η Δεκεμβρίου 2020, αντί της 30ης Νοεμβρίου 2020, ως η προθεσμία θεραπείας επί των παρατηρήσεων στις αιτήσεις των σωματείων, των οποίων ο έλεγχος ολοκληρώθηκε έως τις 31 Οκτωβρίου.
Έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020, αντί της 30ης Νοεμβρίου 2020, παρατείνεται και η προθεσμία ολοκλήρωσης των αιτήσεων των σωματείων εκείνων που δεν έχουν ακόμα υποβάλλει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Προθεσμία θεραπείας επί τυχόν παρατηρήσεων στις αιτήσεις τους θα έχουν τα συγκεκριμένα σωματεία έως τις 22 Ιανουαρίου 2021.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!