Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: ΟΙΕΛΕ: «Κρούσματα κορωνοϊού και σε άλλο μεγάλο ιδιωτικό σχολείο»
[Η Ναυτεμπορική]: ΟΙΕΛΕ: «Κρούσματα κορωνοϊού και σε άλλο μεγάλο ιδιωτικό σχολείο»

[Η Ναυτεμπορική]: ΟΙΕΛΕ: «Κρούσματα κορωνοϊού και σε άλλο μεγάλο ιδιωτικό σχολείο»

Για κρούσματα Covid-19 σε άλλο μεγάλο ιδιωτικό σχολείο κάνει λόγο η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας (Ο.Ι.Ε.Λ.Ε.).

Όπως σημειώνει, «φαίνεται ότι ορισμένοι ιδιοκτήτες, έχοντας την ασφάλεια της ατιμωρησίας, δεν πτοούνται ούτε από την πανδημία και επιβεβαιώνουν τις υποψίες κάθε πολίτη ότι τοποθετούν το κέρδος πάνω από την υγεία και την ασφάλεια όλων μας».

Η ομοσπονδία επισημαίνει πως μετά την καταγγελία της για ιδιωτικό σχολείο «που, αν και γνώριζε για κρούσματα συναδέλφων, συνέχισε κανονικά τις δραστηριότητές του, σήμερα πληροφορούμαστε για άλλο μεγάλο ιδιωτικό σχολείο όπου παρατηρήθηκαν περιπτώσεις εκπαιδευτικών θετικών στον ιό και η Διοίκηση του σχολείου δεν πράττει τίποτα. Οι συνεδριάσεις των εκπαιδευτικών εξακολουθούν να διεξάγονται κανονικά, παιδιά προσέρχονται για εξετάσεις πιστοποίησης, μαθητές και γονείς μεταβαίνουν στον χώρο του σχολείου για πληροφορίες, εγγραφές κ.τ.λ.» υποστηρίζει.

Η ΟΙΕΛΕ καλεί τη συντεταγμένη πολιτεία και τους θεσμούς της, εκπαιδευτικούς και υγειονομικούς, να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των πολιτών, καταγγέλλοντας πως η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας «καμώνεται ότι δεν γνωρίζει τίποτα, απλώς και μόνο για να μην ενοχλήσει τους “φίλους” της».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!