Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή: Καλοκαιρινές εκθέσεις σε Αθήνα & Άνδρο
[Η Ναυτεμπορική]: Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή: Καλοκαιρινές εκθέσεις σε Αθήνα & Άνδρο

[Η Ναυτεμπορική]: Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή: Καλοκαιρινές εκθέσεις σε Αθήνα & Άνδρο

Το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή καλωσόρισε και πάλι το κοινό, από την Τετάρτη 17 Ιουνίου. Από την έναρξη λειτουργίας του, τον Οκτώβριο του 2019, έως την αναστολή λειτουργίας του στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού, το νέο Μουσείο του Ιδρύματος στην Αθήνα (Ερατοσθένους 13) υποδέχθηκε 106.479 επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι περιηγήθηκαν στις αίθουσές του, γνώρισαν σπάνια έργα από τη Συλλογή του και συμμετείχαν στις δράσεις του.

Υπό τις παρούσες συνθήκες, το Ίδρυμα λαμβάνει σειρά απαραίτητων μέτρων για την προστασία της υγείας και τη διασφάλιση της ευχάριστης εμπειρίας των επισκεπτών του. Στο Μουσείο λειτουργεί κλιματισμός ανοιχτού κυκλώματος, ενώ το κτήριο απολυμαίνεται και καθαρίζεται τακτικά. Ειδική μέριμνα έχει ληφθεί για την τήρηση ασφαλών αποστάσεων εντός των χώρων του Μουσείου, την αποφυγή συνωστισμού και τη διασφάλιση της ομαλής ροής των επισκεπτών. Επιπλέον, ενθαρρύνεται η ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων προκαθορισμένου χρόνου επίσκεψης μέσω του ιστότοπου goulandris.gr. Τα ηλεκτρονικά εισιτήρια ακυρώνονται ανέπαφα κατά την είσοδο στο Μουσείο.

Σε αυτό το πλαίσιο και με γνώμονα την προστασία της υγείας των επισκεπτών και των εργαζομένων του, το Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή προχωρά σε σταδιακή επαναφορά του ωραρίου λειτουργίας του Μουσείου στην Αθήνα.

Ωράριο λειτουργίας:

Έως 31-7-2020: Δευτέρα, Τρίτη: κλειστά, Τετάρτη, Σάββατο & Κυριακή: 10.00 – 18.00, Πέμπτη & Παρασκευή: 10.00 – 20.00

Από 1-8-2020 έως 30-9-2020: Δευτέρα: κλειστά, Τρίτη, Τετάρτη, Σάββατο & Κυριακή: 10.00 – 18.00, Πέμπτη & Παρασκευή: 10.00 – 20.00

Ζωγραφικές διαδρομές στην παιδική φαντασία σε περίοδο δυσοίωνων συγκυριών

«Η παιδική φαντασία αντίδοτο στην απομόνωση» τιτλοφορείται η έκθεση, η οποία θα παρουσιαστεί στον όροφο των περιοδικών εκθέσεων του νέου Μουσείου του Ιδρύματος στην Αθήνα από την 1η Ιουλίου έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!