Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Η Ναυτεμπορική]: «Τι είδα στον Λευκό Οίκο επί Τραμπ»
[Η Ναυτεμπορική]: «Τι είδα στον Λευκό Οίκο επί Τραμπ»

[Η Ναυτεμπορική]: «Τι είδα στον Λευκό Οίκο επί Τραμπ»

Η πρώην εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου επί προεδρίας Τραμπ, Στέφανι Γκρίσαμ, κατέγραψε τις εμπειρίες της κατά τη διάρκεια των τεσσάρων χρόνων της θητείας της στον Λευκό Οίκο. Το βιβλίο -που ενδέχεται να αποκαλύψει «νέα σκάνδαλα», θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

Ο τίτλος του βιβλίου, σύμφωνα με τον αμερικανικό ιστότοπο ειδήσεων «Axios», είναι: «I’ll Take Your Questions Now: What I Saw in The Trump White House» (θα δεχθώ τις ερωτήσεις σας τώρα: Τι είδα στον Λευκό Οίκο, επί Τραμπ)». Θα κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου από την εκδοτική εταιρεία Harper Collins.

Τέσσερις ημέρες μετά, ο Ντόναλντ Τραμπ έχει προγραμματίσει επίσκεψη στην Αϊόβα, καθώς έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να θέσει ξανά υποψηφιότητα στις εκλογές του 2024.

Το καλοκαίρι του 2015, η Γκρίσαμ εργαζόταν στην προεκλογική εκστρατεία, στη διάρκεια της οποίας ανέπτυξε καλή σχέση με τον Τραμπ. Στη συνέχεια, εργάστηκε στην Ανατολική Πτέρυγα, στο πλευρό της Μελάνια Τραμπ, μέχρι που ορίστηκε εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου στη θέση της Σάρα Σάντερς.

Μάλιστα, η προκάτοχός της, σχολίασε: «έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη τόσο του Προέδρου όσο και της Πρώτης Κυρίας, κάτι που είναι πολυτέλεια εδώ. Δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που βρίσκονται σε τακτική επικοινωνία μαζί τους». Παρέμεινε στον Λευκό Οίκο μέχρι τις 6 Ιανουαρίου του 2021, την ημέρα που οι υποστηρικτές του Τραμπ εισέβαλαν στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ.

Το δημοσίευμα παρέθεσε μια πηγή κοντά στην Γκρίσαμ που, χαρακτηριστικά, σχολίασε: «ξέρει πού είναι “θαμμένα όλα τα πτώματα” επειδή έθαψε πολλά και η ίδια .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!