Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Huawei: Νέα δικαστική μάχη της οικονομικής διευθύντριας κατά της έκδοσής της στις ΗΠΑ
[Η Ναυτεμπορική]: Huawei: Νέα δικαστική μάχη της οικονομικής διευθύντριας κατά της έκδοσής της στις ΗΠΑ

[Η Ναυτεμπορική]: Huawei: Νέα δικαστική μάχη της οικονομικής διευθύντριας κατά της έκδοσής της στις ΗΠΑ

Νέα δικαστική μάχη στον Καναδά ξεκίνησε η οικονομική διευθύντρια της Huawei Μενγκ Ουανζού, προκειμένου να αποτρέψει την έκδοσή της στις ΗΠΑ.

Όπως υποστήριξαν οι δικηγόροι της κατά τη διάρκεια της χθεσινής ακροαματικής διαδικασίας, το μόνο που η ίδια χρειάζεται είναι να παρουσιάσει αποδείξεις για παραβίαση της διαδικασίας στην υπόθεσή της από τις ΗΠΑ.

Οι ακροάσεις θα συνεχισθούν μέχρι και αύριο Τετάρτη και θα βοηθήσουν τον δικαστή να αποφασίσει αν οι κατηγορίες της Μενγκ είναι «ρεαλιστικές» ή υπάρχει πιθανότητα να ισχύσουν, εξέλιξη που θα αναγκάσει την υπεράσπισή της να προβεί σε νέα καταγγελία κατά της έκδοσής της.

Η 48χρονη Μενγκ συνελήφθη τον Δεκέμβριο του 2018, μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψής της από τις ΗΠΑ, για τραπεζική απάτη σχετικά με παραπλάνηση της τράπεζας HSBC.

Οι κατηγορίες, αναφέρονται στις επιχειρηματικές δραστηριότητες της Huawei στο Ιράν, που προκάλεσαν την παραβίαση από την αναφερόμενη τράπεζα της αμερικανικής νομοθεσίας κυρώσεων κατά της Τεχεράνης.

Πηγή: Reuters

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!