Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Γυρίζει σελίδα ο Όμιλος Πλαίσιο – Αντιπρόεδρος ο Απόστολος Ταμβακάκης
[Η Ναυτεμπορική]: Γυρίζει σελίδα ο Όμιλος Πλαίσιο – Αντιπρόεδρος ο Απόστολος Ταμβακάκης

[Η Ναυτεμπορική]: Γυρίζει σελίδα ο Όμιλος Πλαίσιο – Αντιπρόεδρος ο Απόστολος Ταμβακάκης

Γυρίζει σελίδα ο Όμιλος Πλαίσιο και προχωρά σε μια νέα περίοδο ανάπτυξης υπό τις νέες συνθήκες που διαμόρφωσε η πανδημία του κορωνοϊού και η αλλαγή στις συνήθειες των καταναλωτών.

Όπως ανέφερε σήμερα στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης της εισηγμένης εταιρείας, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Γιώργος Γεράρδος, πρώτη κίνηση σε αυτό το πλαίσιο είναι η νέα δομή του διοικητικού συμβουλίου: «Προχωράμε σε νέα περίοδο ανάπτυξης, με ένα νέο ΔΣ, για να υπερκαλύψει τις απαιτήσεις εταιρικής διακυβέρνησης. Τα νέα προτεινόμενα μέλη του ΔΣ, είναι ο Απόστολος Ταμβακάκης, ο Κώστας Μητρόπουλος, ο Αλέξης Πιλάβιος και η Κατερίνα Βασιλάκη».

Όπως σημείωσε ο κ. Γεράρδος, η προτεινόμενη σύνθεση του ΔΣ συμβάλλει στην ανάπτυξη των νέων επιχειρησιακών σχεδίων και στην ενίσχυση των δομών εταιρικής διακυβέρνησης της εταιρείας Πλαίσιο. Διευκρίνισε επίσης, ότι στο νέο ΔΣ ο ίδιος θα είναι εκτελεστικός πρόεδρος και ο Κώστας Γεράρδος, διευθύνων σύμβουλος, καθώς ο ρόλος του αντιπροέδρου θα ανατεθεί στον Αποστόλη Ταμβακάκη.

Κληθείς να σχολιάσει την συμμετοχή του κ. Ταμβακάκη, ως ανεξάρτητο μέλος στο ΔΣ, ανέφερε ότι «είναι ανεκτίμητη η εμπειρία και οι ικανότητές του. Θα μας βοηθήσει να δούμε με άλλη οπτική όλο το καινούριο σχέδιο ανάπτυξης της Πλαίσιο» και συμπλήρωσε: «Είμαστε ανοιχτοί να συζητήσουμε οποιαδήποτε ευκαιρία ανάπτυξης».

Επίσης, ανακοινώθηκε ότι η Πλαίσιο προχωρά σε επένδυση ύψους 2,9 εκατ. ευρώ, που αφορά στην επέκταση των εγκαταστάσεών της στην Μαγούλα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!