Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Δ. Γιαννακόπουλος: «Φεύγω, έχοντας εξοφλήσει το 90% του χρέους του Ερασιτέχνη»
[Η Ναυτεμπορική]: Δ. Γιαννακόπουλος: «Φεύγω, έχοντας εξοφλήσει το 90% του χρέους του Ερασιτέχνη»

[Η Ναυτεμπορική]: Δ. Γιαννακόπουλος: «Φεύγω, έχοντας εξοφλήσει το 90% του χρέους του Ερασιτέχνη»

Λίγη ώρα πρις τις αρχαιρεσίες στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με γραπτή του ανακοίνωση επανέλαβε ότι αποχωρεί οριστικά από το σύλλογο, κάνοντας έναν απολογισμό της μέχρι τώρα θητείας του στη «Μάνα του Λόχου» των «πρασίνων».

Ο «ισχυρός άνδρας» του τριφυλλιού τόνισε πως φεύγει έχοντας εξοφλήσει το 90% του χρέους που είχε πριν δύο χρόνια ο Παναθηναϊκός και εξήγησε ποιοι είναι οι λόγοι που τον κάνουν να μην θέλει να ασχοληθεί πλέον άλλο με το τριφύλλι.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση:

«Aγαπητά Μέλη, όσο και να επιθυμούσα -και το επιθυμούσα, να είστε σίγουροι, διακαώς- αλλά κι όσο κι αν θεωρούσα υποχρέωση έναντι των Μελών του Συλλόγου να είμαι σήμερα εκεί για να αναφερθώ στα όσα πετύχαμε αυτά τα δύο χρόνια, λόγω έκτακτων ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, δυστυχώς, δεν θα παραστώ στη σημερινή Γενική Συνέλευση.

Πριν από δύο χρόνια, βλέποντας τον Παναθηναϊκό Α.Ο. όχι απλά να είναι στο χείλος αλλά να έχει πέσει στον γκρεμό, να είναι οικονομικά κατεστραμμένος, με ουκ ολίγα αγωνιστικά τμήματά του να βρίσκονται σε χαμηλότερες κατηγορίες, όντας σε πλήρη ανυποληψία, δίχως οργάνωση, στόχο και όραμα αλλά και το χειρότερο να μην είναι ενωμένος, αποφάσισα ως Παναθηναϊκός Στρατιώτης να επιστρατευτώ. Το απαιτούσε η Παναθηναϊκή συνείδησή μου.

Έπειτα από δύο χρόνια, το πρώτο σκέλος της προσπάθειάς μου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Παρέλαβα χρέος 3.600.000 ευρώ και πάνω από το 90% έχει εξοφληθεί πλήρως με το υπόλοιπο ποσό να έχει μπει σε διακανονισμό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!