Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Ό. Γεροβασίλη: Η πραγματικότητα αμείλικτη με τους πολίτες- Η κυβέρνηση ευχαριστημένη με τον εαυτό της
[Η Ναυτεμπορική]: Ό. Γεροβασίλη: Η πραγματικότητα αμείλικτη με τους πολίτες- Η κυβέρνηση ευχαριστημένη με τον εαυτό της

[Η Ναυτεμπορική]: Ό. Γεροβασίλη: Η πραγματικότητα αμείλικτη με τους πολίτες- Η κυβέρνηση ευχαριστημένη με τον εαυτό της

«Η πραγματικότητα είναι αμείλικτη. Αρκεί να ρίξει κάποιος μία ματιά γύρω του για να καταλάβει τι συμβαίνει», τόνισε η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Όλγα Γεροβασίλη, σχετικά με την πανδημία και τη διαχείρισή της από την κυβέρνηση.

Η κ Γεροβασίλη, μιλώντας στο Open, σημείωσε ότι «Είμαστε δύο χρόνια μετά την έναρξη της πανδημίας και η χώρα μας βρέθηκε απροετοίμαστη για το τέταρτο κύμα της πανδημίας το οποίο ήρθε με δριμύ τρόπο και ακόμη δεν έχει κορυφωθεί, ενώ έχουμε ρεκόρ κρουσμάτων και θανάτων».

«Δεν αμφισβητείται το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή η πανδημία πλήττει πολλές χώρες. Δεν αμφισβητείται όμως και το γεγονός ότι η Ελλάδα διατηρεί την πρώτη θέση σε θανάτους ανά εκατομμύριο πληθυσμού με ποσοστά ανατριχιαστικά πιο μπροστά από τις υπόλοιπες χώρες», είπε.

«Ο κ. Μητσοτάκης έχει κηρύξει τρεις φορές τη λήξη της πανδημίας ευχόμενος η ευχή του να γίνει πραγματικότητα. Καλή η αισιοδοξία, αλλά όταν είσαι πρωθυπουργός μιας χώρας φρόνιμο θα ήταν η αισιοδοξία να στηρίζεται σε λήψη των κατάλληλων μέτρων προστασίας της υγείας των πολιτών. Αυτό που βλέπουμε σήμερα, σχεδόν 2 χρόνια μετά, είναι διασωληνωμένους έξω από ΜΕΘ και το υγειονομικό προσωπικό του ΕΣΥ εξαντλημένο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει η απαιτούμενη φροντίδα και κάπως έτσι χάνονται συνάνθρωποί μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!