Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Ό. Γεροβασίλη: Επικίνδυνη για τη χώρα κυβέρνηση που αρνείται ευθύνες και αποτυχία
[Η Ναυτεμπορική]: Ό. Γεροβασίλη: Επικίνδυνη για τη χώρα κυβέρνηση που αρνείται ευθύνες και αποτυχία

[Η Ναυτεμπορική]: Ό. Γεροβασίλη: Επικίνδυνη για τη χώρα κυβέρνηση που αρνείται ευθύνες και αποτυχία

«Είμαστε εξ αρχής υπέρ ενός συνολικού σχεδίου ώστε να διασφαλιστεί η επαρκής και αξιοπρεπής νοσηλεία των πολιτών», τόνισε σε συνέντευξή της, η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Όλγα Γεροβασίλη.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά», άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, σημειώνοντας ότι «Εξ αρχής έχουμε τοποθετηθεί υπέρ της επίταξης του ιδιωτικού συστήματος υγείας, έχουμε μιλήσει για την ενοποίηση του ΕΣΥ με τον ιδιωτικό τομέα σε όλη τη φάση της πανδημίας και τη χρήση αναλόγως των συνθηκών κάθε φορά. Αυτά ταυτόχρονα βεβαίως με την ενίσχυση του ΕΣΥ σε υποδομες, εξοπλισμό και προσωπικό ( αύξηση γιατρών και νοσηλευτών πράγμα το οποίο δεν συνέβη)».

Παράλληλα, επεσήμανε ότι «Δε δικαιολογείται αυτή τη στιγμή στη χώρα μας να πεθαίνουν άνθρωποι με ένα σωλήνα στην τραχεία σε ράντζα έξω από ΜΕΘ. Αυτά τα παρακολουθούσαμε με τρόμο να συμβαίνουν στη γειτονική μας χώρα, στην αρχή της πανδημίας, τότε που προφανώς καμία χώρα δεν ήταν έτοιμη να αντιμετωπίσει τη νέα αυτή συνθήκη».

«Στην α’ φάση της πανδημίας που πήγε καλά, όλοι πιστώσαμε αυτή την επιτυχία στην κυβέρνηση. Είναι προφανές όμως ότι μία κυβέρνηση δε μπορεί μόνο να πιστώνεται επιτυχίες. Χρεώνεται και τις αποτυχίες. Και οι τραγικές συνθήκες που αντιμετωπίζουμε αυτή τη στιγμή στη χώρα μας είναι αποτυχία», είπε.

«Η πρωτιά της χώρας σε θανάτους ανά εκ. πολιτών είναι αποτυχία. Το γεγονός ότι οι ΜΕΘ είναι γεμάτες, ότι το υγειονομικό προσωπικό είναι εξαντλημένο, ότι οι γιατροί παραιτούνται είναι αποτυχία! Οι ευθύνες για την αποτυχία αυτή φερουν αποκλειστικά το ονοματεπώνυμο του κ. Μητσοτάκη γιατί ο ίδιος επέλεξε να κυβερνά με υπερσυγκεντρωμένες εξουσίες στο Μαξίμου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!