Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Γερμανία: Προς χαλάρωση των μέτρων για την άθληση
[Η Ναυτεμπορική]: Γερμανία: Προς χαλάρωση των μέτρων για την άθληση

[Η Ναυτεμπορική]: Γερμανία: Προς χαλάρωση των μέτρων για την άθληση

German Chancellor Angela Merkel addresses a press conference following the EU leaders’ videoconference in Berlin, Germany February 25, 2021. John MacDougall/Pool via REUTERS

Ο γερμανικός αθλητισμός μπορεί να ελπίζει σε πιθανή περαιτέρω χαλάρωση των υφιστάμενων περιορισμών λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το θέμα της χαλάρωσης των περιορισμών για άθληση σε περιοχές της χώρας στις οποίες η συχνότητα των κρουσμάτων εντός επτά ημερών ανά 100.000 κατοίκους είναι σταθερά κάτω από τα 100 βρίσκεται υπό συζήτηση στις σημερινές διαβουλεύσεις της καγκελαρίου Μέρκελ με τα κρατίδια, σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa).

«Στην περίπτωση αυτή θα μπορούσε να υπάρξει, για παράδειγμα, η δυνατότητα της ατομικής άθλησης ή της άθλησης ανά δύο άτομα σε εξωτερικό χώρο και η δυνατότητα ομαδικού υπαίθριου αθλητισμού έως και δέκα παιδιών μέχρι 14 ετών».

Προσχέδιο

Αυτό προκύπτει από ένα επικαιροποιημένο προσχέδιο το οποίο έχει τεθεί προς συζήτηση στις σημερινές συνομιλίες μεταξύ των πρωθυπουργών των κρατιδίων και της καγκελάριου Μέρκελ, το οποίο βρίσκεται στη διάθεση του dpa. Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, το έγγραφο εστάλη μεν από την καγκελαρία, αλλά τα κρατίδια δεν είχαν ακόμη συμφωνήσει πριν από την έναρξη των συνομιλιών.

Μέχρι τώρα, ευρύτερα μέτρα χαλάρωσης για τον αθλητισμό είχαν τεθεί επί τάπητος μόνο για περιοχές στις οποίες η επταήμερη συχνότητα των κρουσμάτων είναι κάτω από 35.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!