Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Γεωργιούπολη Χανίων: Στις 16-17/10 το συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος
[Η Ναυτεμπορική]: Γεωργιούπολη Χανίων: Στις 16-17/10 το συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος

[Η Ναυτεμπορική]: Γεωργιούπολη Χανίων: Στις 16-17/10 το συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος

Στις 16 και 17 Οκτωβρίου 2021 θα διεξαχθεί Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος στην Γεωργιούπολη Χανίων.

Η αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 και περί ώρας 21:00 με προορισμό τα Χανιά και η επιστροφή την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 και περί ώρας 21:00, με μέριμνα της ΠΕΑΛΣ.

Για την προστασία όλων κατά του COVID-19 και την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας για την συμπλήρωση του απαιτούμενου αριθμού συμμετεχόντων, ενώ επιβεβλημένη, για τους συμμετέχοντες στο Συνέδριο, είναι η ολοκλήρωση της διαδικασίας δύο δόσεων του εμβολιασμού κατά του COVID-19 ή η κατοχή πιστοποιητικού νόσησης.

Επίσης, κατά την παραμονή στο ξενοδοχείο θα διατίθενται, με μέριμνα του υπευθύνου τήρησης υγειονομικών πρωτοκόλλων, που θα οριστεί από την ΠΕΑΛΣ, self test.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!