Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Γεωργιάδης: Όταν οικονομία, επιχειρήσεις, επενδύσεις πάνε καλύτερα, οι Έλληνες εισπράττουν μερίδιο
[Η Ναυτεμπορική]: Γεωργιάδης: Όταν οικονομία, επιχειρήσεις, επενδύσεις πάνε καλύτερα, οι Έλληνες εισπράττουν μερίδιο

[Η Ναυτεμπορική]: Γεωργιάδης: Όταν οικονομία, επιχειρήσεις, επενδύσεις πάνε καλύτερα, οι Έλληνες εισπράττουν μερίδιο

«Το Σάββατο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξήγησε στον ελληνικό λαό το μείζον: Όταν η οικονομία, οι επιχειρήσεις, οι επενδύσεις, οι εξαγωγές πηγαίνουν καλύτερα του αναμενομένου δεν θα κερδίζει μόνο ο επιχειρηματίας αλλά όλοι οι Έλληνες πολίτες θα εισπράττουν το δικό τους μερίδιο», τόνισε σε συνέντευξή του, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε πως «Επειδή τρέξαμε τις επενδύσεις, τις εξαγωγές και ο τουρισμός μας πήγε καλύτερα του αναμενομένου, από αυτά τα χρήματα δίνουμε. Από αυτά που μας περισσεύουνε».

Ο Υπουργός εξήγησε ότι αυτά τα χρήματα δίνονται γιατί έχει σημασία ο κόσμος πρώτα απ’ όλα να έχει μεγαλύτερο διαθέσιμο εισόδημα για να αντιμετωπίσει την εισβολή της ακρίβειας που έρχεται από το εξωτερικό και επίσης γιατί πρέπει να χτιστεί στην Ελλάδα η αλλαγή νοοτροπίας».

«Ό,τι ανακοινώθηκε στη ΔΕΘ είναι αυτό που θα ισχύσει μέχρι τέλος του χρόνου. Οι δικαιούχοι του επιδόματος κοινωνικής αλληλεγγύης θα πάρουν διπλάσιο από πέρσι. Άρα, οι αδύναμοι συμπολίτες μας θα προστατευτούν ακόμα καλύτερα»., συμπλήρωσε, αναφέροντας ότι η κατάργηση της γονικής παροχής είναι έως 800.000 ευρώ και αφορά όλους τους Έλληνες».

Δεν θα γίνουν εκλογές

«Η Ελλάδα πρέπει να γίνει επιτέλους μια σοβαρή ευρωπαϊκή χώρα. Αυτό είναι το στοίχημα αυτής της κυβερνήσεως. Για να γίνουμε σοβαρή ευρωπαϊκή χώρα πρέπει το πολιτικό μας περιβάλλον να είναι προβλέψιμο και σταθερό όπως όλες οι σοβαρές ευρωπαϊκές χώρες», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης, σε ερώτηση σχετικά με πρόωρες εκλογές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!