Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Φ. Γεννηματά: Ζητώ νέα εντολή εμπιστοσύνης για τη συνεχή ανοδική πορεία και τη νίκη
[Η Ναυτεμπορική]: Φ. Γεννηματά: Ζητώ νέα εντολή εμπιστοσύνης για τη συνεχή ανοδική πορεία και τη νίκη

[Η Ναυτεμπορική]: Φ. Γεννηματά: Ζητώ νέα εντολή εμπιστοσύνης για τη συνεχή ανοδική πορεία και τη νίκη

Ψήφο εμπιστοσύνης ζήτησε ξανά η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, στην ομιλία της κατά τη συνεδρίαση της Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής, λέγοντας πως «Δούλεψα αυτά τα χρόνια με πίστη και αφοσίωση. Έδωσα μάχη για την ψυχή της παράταξης. Μπορώ να εγγυηθώ την αυτόνομη πορεία και την ενότητα της παράταξης, με το τρίπτυχο «Νέα Αλλαγή- Πράσινο Κοινωνικό Συμβόλαιο- Νέα Εθνική Στρατηγική».

«Αυτό είναι το δικό μας αφήγημα, το δικό μας κοινωνικό συμβόλαιο», πρόσθεσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, ενώ επεσήμανε ότι τώρα διαμορφώνονται οι συνθήκες, καθώς η πολιτική του κ. Μητσοτάκη φαίνεται να πλήττει την κοινωνία και ο ΣΥΡΙΖΑ αδυνατεί να παίξει ουσιαστικά το ρόλο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. «Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως εμείς είμαστε στη Βουλή η Αξιωματική Αντιπολίτευση», υποστήριξε.

Η κ. Γεννηματά υπογράμμισε τρία ζητήματα που συνηγορούν σε ευνοϊκές συνθήκες για την ανοδική πορεία του ΚΙΝΑΛ:

Πρώτον, η νίκη του SPD, η οποία, κατά τη Φώφη Γεννηματά, μπορεί να φέρει αέρα αλλαγής στην Ευρώπη και κυρίως να αναθεωρηθεί το Σύμφωνο Σταθερότητας.

Δεύτερον, η αμυντική συμφωνία Ελλάδας – Γαλλίας, για την οποία είπε ότι το Κίνημα Αλλαγής συμφωνεί με την ενίσχυση των παραδοσιακών στενών σχέσεων με τη Γαλλία, αλλά διατύπωσε κρίσιμα ερωτήματα που χρήζουν απαντήσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!