Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Φ. Γεννηματά: Θα απαντήσουμε άμεσα κι αποφασιστικά αν οι Τούρκοι περάσουν από λόγια σε πράξεις
[Η Ναυτεμπορική]: Φ. Γεννηματά: Θα απαντήσουμε άμεσα κι αποφασιστικά αν οι Τούρκοι περάσουν από λόγια σε πράξεις

[Η Ναυτεμπορική]: Φ. Γεννηματά: Θα απαντήσουμε άμεσα κι αποφασιστικά αν οι Τούρκοι περάσουν από λόγια σε πράξεις

Συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής, με τη συμμετοχή των ευρωβουλευτών Νίκου Ανδρουλάκη και Εύας Καϊλή και τη παρουσία όλων των βουλευτών.

Στην εισαγωγική παρέμβασή της, η Φώφη Γεννηματά ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι η Ελλάδα και ο υπόλοιπος κόσμος ζει πρωτόγνωρες καταστάσεις με τριπλή κρίση, υγειονομική, οικονομική και κοινωνική, επικαλούμενη τα όσα συμβαίνουν αυτό τον καιρό στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. «Η δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής. Κανείς δεν πρέπει να αγνοήσει ότι, εκτός από τον αντιρατσιστικό χαρακτήρα, τα αιτήματα που διατυπώνονται στις διαδηλώσεις θέτουν και ευρύτερα ζητήματα κοινωνικής δικαιοσύνης. Όλοι ζητούν αλλαγή» είπε η κ. Γεννηματά.

Επισήμανε πως η τακτική του διαίρει και βασίλευε του προέδρου Τραμπ δεν εκπλήσσει, γιατί οι εκφραστές των πιο βαθιά συντηρητικών, αλλά και λαϊκίστικων πολιτικών καταφεύγουν στην πόλωση και στον διχασμό για να «επιβιώσουν» πολιτικά, αδιαφορώντας για τις μεγάλες κοινωνικές επιπτώσεις και την επικίνδυνη βία που γεννούν. «Τις συνέπειες τέτοιων επιλογών τις έχουμε ζήσει στην Ελλάδα, τις έχει πληρώσει πολύ ακριβά ο ελληνικός λαός. Αυτοί που πολώνουν και διχάζουν, υπηρετούν ιδιοτελείς σκοπούς. Δεν έχουν καμία σχέση με τις προοδευτικές αξίες, ιδέες, πολιτικές. Οδηγούν σε επικίνδυνα αδιέξοδα τον τόπο» επισήμανε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!