Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Φ. Γεννηματά: Ο νέος Πτωχευτικός Κώδικας οδηγεί σε μαζικές πτωχεύσεις
[Η Ναυτεμπορική]: Φ. Γεννηματά: Ο νέος Πτωχευτικός Κώδικας οδηγεί σε μαζικές πτωχεύσεις

[Η Ναυτεμπορική]: Φ. Γεννηματά: Ο νέος Πτωχευτικός Κώδικας οδηγεί σε μαζικές πτωχεύσεις

Με τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων και των δικηγορικών συλλόγων συζήτησε την Τετάρτη η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, με θέμα το νομοσχέδιο για τον νέο πτωχευτικό κώδικα που συζητείται την Πέμπτη στην ολομέλεια της Βουλής.

Στην συνάντηση με τους φορείς των επιχειρήσεων μετείχαν o πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς, ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Γιώργος Καρανίκας, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Γιάννης Χατζηθεοδοσίου κι ο πρόεδρος του ΒΕΑ, Παύλος Ραβάνης.

Στην τηλεδιάσκεψη με τους εκπροσώπους των δικηγορικών συλλόγων μετείχαν οι Δημήτρης Βερβεσός, πρόεδρος ΔΣΑ, Γ. Σταματογιάννης, πρόεδρος ΔΣ Πειραιά, και Ε. Κουτσόχηνας, πρόεδρος ΔΣ Θεσσαλονίκης.

Σε δήλωσή της μετά τις συναντήσεις της, η κ. Γεννηματά σημείωσε πως ο νέος Πτωχευτικός Κώδικας «δεν προστατεύει την πρώτη κατοικία και δεν δίνει δεύτερη ευκαιρία για τους έντιμους επιχειρηματίες.

Η κυβέρνηση έτσι οδηγεί σε μαζικές πτωχεύσεις, ο κ. Μητσοτάκης αφήνει τους αδύναμους δανειολήπτες βορά στις τράπεζες. Μετατρέπει τους ιδιοκτήτες σε ενοικιαστές του σπιτιού τους».

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ υπογράμμισε πως συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων και των δικηγορικών συλλόγων που συμμετείχαν στην κοινοβουλευτική διαδικασία για το πτωχευτικό, άκουσε τις διαφωνίες τους με την πρόταση της κυβέρνησης «και ένιωσα την αγωνία τους για το μέλλον. Ένα μέλλον για το οποίο θα αγωνιστούμε, όπως πάντα, μαζί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!