Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Φ. Γεννηματά: Κοροϊδία τα μέτρα που ανακοινώθηκαν στην ΔΕΘ
[Η Ναυτεμπορική]: Φ. Γεννηματά: Κοροϊδία τα μέτρα που ανακοινώθηκαν στην ΔΕΘ

[Η Ναυτεμπορική]: Φ. Γεννηματά: Κοροϊδία τα μέτρα που ανακοινώθηκαν στην ΔΕΘ

Ιδιαίτερα προβληματισμένη εμφανίστηκε σήμερα η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, σε σχέση με το άνοιγμα των σχολείων, ελπίζοντας να μην εξελιχθεί η χρονιά κατά τον ίδιο τρόπο με πέρσι ενώ κάλεσε όλους τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να εμβολιαστούν. «Δεν έχουμε άλλο όπλο στα χέρια μας», είπε.

Μιλώντας στην ΕΡΤ1 η κ. Γεννηματά ανέφερε ότι όλη η ευθύνη είναι στην πλάτη των γονιών, από την ενημέρωση των παιδιών μέχρι την ατομική ευθύνη αν δεν έχουν εμβολιαστεί, να κάνουν το selftest και να το δηλώσουν., ενώ επεσήμανε ότι δεν είναι μόνο θέμα ατομικής ευθύνης η δημόσια υγεία.

Σοβαρές οι ευθύνες της κυβέρνησης

«Έχει σοβαρή ευθύνη η κυβέρνηση και θα έπρεπε επιτέλους ο ΕΟΔΥ, που το ζητάμε εδώ και ενάμιση χρόνο, με κινητά συνεργεία και να ενημερώνει τον κόσμο και να κάνει δειγματοληπτικούς ελέγχους για τα ελέγχει τα selftest που δηλώνονται, καθώς βλέπετε τι γίνεται με τα πιστοποιητικά. Από την άλλη πλευρά έπρεπε με κινητά συνεργεία να επιταχύνει τους εμβολιασμούς. Δυστυχώς τίποτα απ’ όλα αυτά δεν βλέπουμε να γίνεται», δήλωσε.

Τόνισε μάλιστα ότι θα έπρεπε με ευθύνη της κυβέρνησης να υπάρχουν οργανωμένα κλιμάκια που θα ενημερώνουν επί τόπου εκπαιδευτικούς, μαθητές, γονείς και αυτοδιοίκηση. Και αυτό, όπως είπε, δεν έχει γίνει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!