Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Φ. Γεννηματά: Είμαστε κόμμα με ταυτότητα και προοπτική, όχι κομπάρσοι
[Η Ναυτεμπορική]: Φ. Γεννηματά: Είμαστε κόμμα με ταυτότητα και προοπτική, όχι κομπάρσοι

[Η Ναυτεμπορική]: Φ. Γεννηματά: Είμαστε κόμμα με ταυτότητα και προοπτική, όχι κομπάρσοι

«O κ. Μητσοτάκης και οι πολιτικές του δεν έχουν σχέση με το Κέντρο» δηλώνει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά. Σε συνέντευξή της στο «Βήμα της Κυριακής», υπογραμμίζει ότι «οι πολίτες αναζητούν προοδευτική εναλλακτική λύση. Προσβλέπουν σε έναν πολιτικό χώρο που θα δίνει ξανά ελπίδα και προοπτική, με πατριωτισμό και κοινωνική ευαισθησία, στο Κίνημα Αλλαγής».

Όπως αναφέρει η κ. Γεννηματά, δεν είναι «κεντρώο» να φτιάχνεις την Ελλάδα για τους λίγους εις βάρος των πολλών με αλλαγές που διευρύνουν τις κοινωνικές ανισότητες. «Καταλαβαίνω το άγχος του κ. Μητσοτάκη να βρει ψήφους στον κεντρώο χώρο και στελέχη στην πολιτική αγορά, αλλά ας θυμάται ότι αντίστοιχη προσπάθεια έκανε και ο κ. Τσίπρας, χωρίς αποτέλεσμα. Οι “διευρύνσεις” ή οι “αξιοποιήσιμοι” σύντομα χάνουν την ταυτότητά τους, όταν μπαίνουν κάτω από τη νέα ταμπέλα» επισημαίνει και υπογραμμίζει ότι οι σοσιαλδημοκρατικές πολιτικές στις οποίες πρεσβεύει το Κίνημα Αλλαγής κερδίζουν έδαφος.

«Αυτό που χρειάζεται σήμερα η χώρα είναι ένα σύγχρονο προοδευτικό σχέδιο, ικανότητα και αποφασιστικότητα, να γίνει πράξη. Εμείς έχουμε παρουσιάσει ένα συνεκτικό αφήγημα με επίκεντρο τις αρχές της σύγχρονης Σοσιαλδημοκρατίας. Με ένα νέο πράσινο κοινωνικό συμβόλαιο, που μπορεί να επανεκκινήσει την οικονομία με δημόσιες και ιδιωτικές επενδύσεις, με παραγωγή στον τόπο μας, με πλήρη απασχόληση και αξιοπρεπείς εργαζόμενους, προτεραιότητα τις σύγχρονες κοινωνικές υποδομές και αντιμετώπιση των ανισοτήτων που μεγάλωσαν από τις αλλεπάλληλες κρίσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!