Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Φ. Γεννηματά: Διάχυτη απογοήτευση και φόβος σε κάθε οικογένεια για το νέο lockdown
[Η Ναυτεμπορική]: Φ. Γεννηματά: Διάχυτη απογοήτευση και φόβος σε κάθε οικογένεια για το νέο lockdown

[Η Ναυτεμπορική]: Φ. Γεννηματά: Διάχυτη απογοήτευση και φόβος σε κάθε οικογένεια για το νέο lockdown

«Υπάρχει διάχυτη απογοήτευση και φόβος σε κάθε οικογένεια για το νέο lockdown που αποφάσισε η κυβέρνηση», δήλωσε η Φώφη Γεννηματά.

Η κ. Γεννηματά, μιλώντας στο ΜEGA πρόσθεσε ότι «είναι κρίμα που χάσαμε το πλεονέκτημα το οποίο «κερδίσαμε όλοι μαζί οι Έλληνες και οι πολιτικές δυνάμεις που δείξαμε στην πρώτη φάση μία σύμπνοια».
«Γιατί χάσαμε αυτό το πλεονέκτημα;», αναρωτήθηκε.

«Το Κίνημα Αλλαγής είχε επισημάνει εγκαίρως πως έγινε άνευ όρων το άνοιγμα των συνόρων και δεν αντιμετωπίστηκε ο συνωστισμός στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στην πρώτη φάση τουλάχιστον. Χάσαμε χρόνο. Οι προκηρύξεις έγιναν τώρα το Νοέμβριο. Ξέρετε πότε θα έρθουν οι νέοι οδηγοί; Στην καλύτερη περίπτωση στο τέλος του Ιανουαρίου», τόνισε.

Σχετικά με την πίεση που δέχεται το ΕΣΥ, η κ. Γεννηματά σημείωσε πως εκτός από τα κρεβάτια που δώρισε η Βουλή στο ΣΩΤΗΡΙΑ και τη δωρεά του ιδρύματος Νιάρχος, που ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, δεν έχει γίνει κάτι άλλο για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Σύμφωνα με την ίδια, δεν έγινε τίποτα από ότι έπρεπε για να ενισχυθεί το ΕΣΥ. «Χτυπώ το καμπανάκι του κινδύνου. Κάποια στιγμή θα τελειώσει και αυτή η καραντίνα, με τις επιπτώσεις που θα έχει στην κοινωνία, στους εργαζόμενους, στις επιχειρήσεις. Θα μείνουν πίσω ερείπια. Τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση είναι ίδια με τα προηγούμενα, δεν είδα κάτι πιο γενναίο πιο τολμηρό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!